ترتیب انتخاب رشته در آی تی - نسخهی قابل چاپ |
ترتیب انتخاب رشته در آی تی - moein7tl - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۷ ق.ظ
من بین انتخاب های زیر موندم،لطفا دوستان راهنمایی کنند که خودشون کودوم رو بالاتر می زنند و چرا؟ -تجارت الکترونیک - علم و صنعت -آی تی سازمانی - بهشتی -چند رسانه ای - بهشتی -سامانه های شبکه های - علوم و فنون -چند رسانه ای - علوم و فنون کسی هست تجارت علم و صنعت بخونه؟سطحش چطوره؟خیلی صنایعیه یا به سمت نرم افزاره؟ |
RE: ترتیب انتخاب رشته در آی تی - navid68888 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۴ ق.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۷ ق.ظ)moein7tl نوشته شده توسط: من بین انتخاب های زیر موندم،لطفا دوستان راهنمایی کنند که خودشون کودوم رو بالاتر می زنند و چرا؟ من که نگاه میکردم همه ی هییت علمیش صنایع ای اند و کلا تو دانشکده صنایع هم هست. |
RE: ترتیب انتخاب رشته در آی تی - moein7tl - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۱ ق.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۴ ق.ظ)navid68888 نوشته شده توسط:(28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۷ ق.ظ)moein7tl نوشته شده توسط: من بین انتخاب های زیر موندم،لطفا دوستان راهنمایی کنند که خودشون کودوم رو بالاتر می زنند و چرا؟ شما خودتون به چه ترتیبی می زدید؟ |
RE: ترتیب انتخاب رشته در آی تی - navid68888 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۱ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۱ ق.ظ)moein7tl نوشته شده توسط:(28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۴ ق.ظ)navid68888 نوشته شده توسط: [quote='moein7tl' pid='360033' dateline='1431932871'] شما خودتون به چه ترتیبی می زدید؟ [/q بستگی به علاقتونم داره مثلا من دروس مدیریتی دوس دارم و هممین ترتیبومی زدم.رتبتون پنده؟اگه زیر ۷۰ اینا هستید در انتخاب علوم و فنون دقت کنین دانشگاه جالبی نیست.... |