اعتبار پردیس دانشگاه تهران برای اپلای خارج از کشور - نسخهی قابل چاپ |
اعتبار پردیس دانشگاه تهران برای اپلای خارج از کشور - amirrrrrrr - 27 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۰۹ ب.ظ
دوستان کسی میدونه مدرک این دانشگاه در آمریکا اعتبار داره یا نه؟ یعنی به اندازه خود دانشگاه تهران اعتبار داره آیا؟ |
اعتبار پردیس دانشگاه تهران برای اپلای خارج از کشور - crevice - 27 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۱۶ ب.ظ
دوست من هر چی باشه تهرانه و اون جوری که فک میکنی اسم دانشگاه مشخص کننده نیس. بعد از معدلو مقاله بیشتر جو دانشگاه و ریکام اساتیدت مهمن که اگه جو همونه و اساتید همون که شک نکن خوبه.. |
RE: اعتبار پردیس دانشگاه تهران برای اپلای خارج از کشور - amirrrrrrr - 27 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۴۴ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۱۶ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: دوست من هر چی باشه تهرانه و اون جوری که فک میکنی اسم دانشگاه مشخص کننده نیس. بعد از معدلو مقاله بیشتر جو دانشگاه و ریکام اساتیدت مهمن که اگه جو همونه و اساتید همون که شک نکن خوبه.. خب من نمیدونم که آیا استادا همونن یا نه. یا جو دانشگاه همینطور. |
اعتبار پردیس دانشگاه تهران برای اپلای خارج از کشور - crevice - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۱ ق.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۴۴ ب.ظ)amirrrrrrr نوشته شده توسط:والا هر چی باشه یونی تهرانه.. یه راهش اینه ک از بچه های همینجا ببپرسی چون احتمالا روزانه و شبانه ها هم برخورد دارن با بین المللا... ضمن اینکه حتما بودن و یا نبودن اساتید روزانه درون بین الملل ملاک نیست.. چون ممکنه اساتید خوبی خود بین الملل باشه و هم اینکه چون هدفت رفتنه ب اونور برو ببین چقدر جو اپلای بین بچه های اونجا هست!! این خیلی مهمه!!(27 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۱۶ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: دوست من هر چی باشه تهرانه و اون جوری که فک میکنی اسم دانشگاه مشخص کننده نیس. بعد از معدلو مقاله بیشتر جو دانشگاه و ریکام اساتیدت مهمن که اگه جو همونه و اساتید همون که شک نکن خوبه.. در ضمن اسم کاربریت یه جورایی واسه من نوستالژیکه |
RE: اعتبار پردیس دانشگاه تهران برای اپلای خارج از کشور - amirrrrrrr - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۸ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۱ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط:(27 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۴۴ ب.ظ)amirrrrrrr نوشته شده توسط:والا هر چی باشه یونی تهرانه.. یه راهش اینه ک از بچه های همینجا ببپرسی چون احتمالا روزانه و شبانه ها هم برخورد دارن با بین المللا... ضمن اینکه حتما بودن و یا نبودن اساتید روزانه درون بین الملل ملاک نیست.. چون ممکنه اساتید خوبی خود بین الملل باشه و هم اینکه چون هدفت رفتنه ب اونور برو ببین چقدر جو اپلای بین بچه های اونجا هست!! این خیلی مهمه!!(27 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۱۶ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: دوست من هر چی باشه تهرانه و اون جوری که فک میکنی اسم دانشگاه مشخص کننده نیس. بعد از معدلو مقاله بیشتر جو دانشگاه و ریکام اساتیدت مهمن که اگه جو همونه و اساتید همون که شک نکن خوبه.. خب پس از دوستانی که اینجا هستند خواهش میکنم من رو راهنمایی کنند. کسی هست که در پردیس دانشگاه تهران درس بخونه و بتونه من رو مورد اپلای بعد از ارشد راهنمایی کنه؟ مخصوصا برای امریکا و کانادا. پ.ن. چرا نوستالژیک؟؟ شما رو یاد چیزی میندازه مگه؟؟ |