دانشگاه علوم و فنون تهران یا شهید بهشتی؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
دانشگاه علوم و فنون تهران یا شهید بهشتی؟؟ - maryam368 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۵۵ ب.ظ
سلام بچه ها میشه راهنمایی کنید به نظرتون دانشکده علوم و فنون را اول بزنم یا شهید بهشتی؟ از نظر اعتبار و خوابگاه و اساتید و .... کدوم بهتره؟؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون |
RE: دانشگاه علوم و فنون تهران یا شهید بهشتی؟؟ - javad_sobouti - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۰۵ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۵۵ ب.ظ)maryam368 نوشته شده توسط: سلام بچه ها سلام به نظر من با این رتبه برید تجارت تا این که بخواهید رشته های علوم و فنون رو بخونید تجارت علم و صنعت و یا حتی شهید بهشتی خیلی آینده بهتری داره |
دانشگاه علوم و فنون تهران یا شهید بهشتی؟؟ - setarehfb - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۴۹ ب.ظ
همه دانشگاههای تهران خوبن |
دانشگاه علوم و فنون تهران یا شهید بهشتی؟؟ - setarehfb - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۱۰ ب.ظ
علوم و فنون غیر انتفاعی هست؟ |
RE: دانشگاه علوم و فنون تهران یا شهید بهشتی؟؟ - maryam368 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۱۰ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۱۰ ب.ظ)setarehfb نوشته شده توسط: علوم و فنون غیر انتفاعی هست؟ نه غیر انتفاعی نیست. از دانشکده های دانشگاه تهرانه. فقط مکانش داخل خود دانشگاه تهران نیست (۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۰۵ ب.ظ)javad_sobouti نوشته شده توسط:(26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۵۵ ب.ظ)maryam368 نوشته شده توسط: سلام بچه ها شهید بهشتی هم مثل همین علوم و فنون گرایشیه، گرایش معماری سازمانی و چند رسانه ایه. علم و صنعت هم نوشته که به دانشجویان دختر به تعداد محدود خوابگاه میده. می ترسم برم اونجا خوابگاه ندند اونوقت نمیدونم چیکار کنم. |
دانشگاه علوم و فنون تهران یا شهید بهشتی؟؟ - Happiness.72 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۴ ق.ظ
شهید بهشتی |
RE: دانشگاه علوم و فنون تهران یا شهید بهشتی؟؟ - javad_sobouti - 27 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۹ ق.ظ
نقل قول: شهید بهشتی هم مثل همین علوم و فنون گرایشیه، گرایش معماری سازمانی و چند رسانه ایه. علم و صنعت هم نوشته که به دانشجویان دختر به تعداد محدود خوابگاه میده. می ترسم برم اونجا خوابگاه ندند اونوقت نمیدونم چیکار کنم. خوابگاه میدند اینها رو برا این میگن که اگه یک درصد نشد دانشجو اعتراض نکنه و گرنه به همه میدند حتی به بعضی از شبانه ها |
RE: دانشگاه علوم و فنون تهران یا شهید بهشتی؟؟ - maryam368 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۷ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۴ ق.ظ)Codd نوشته شده توسط: شهید بهشتی مرسی (۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۹ ق.ظ)javad_sobouti نوشته شده توسط:نقل قول: شهید بهشتی هم مثل همین علوم و فنون گرایشیه، گرایش معماری سازمانی و چند رسانه ایه. علم و صنعت هم نوشته که به دانشجویان دختر به تعداد محدود خوابگاه میده. می ترسم برم اونجا خوابگاه ندند اونوقت نمیدونم چیکار کنم. آهان. پس حالا پیشنهاد شما شهید بهشتیه یا علم و صنعت؟ چون شهید بهشتی فناوری اطلاعات گرایش معماری سازمانی و چند رسانه ایه وعلم و صنعت، تجارت؟؟ از طرفی میگن علم و صنعت در حاشیه شهره و شهید بهشتی جای خوب شهره و باصفاست و از طرفی یکی از دوستام میگفت که شهید بهشتی تو رشته های مهندسی قوی نیست. پیشنهاد شما چیه اول علم و صنعت بزنم یا شیهد بهشتی؟؟ چون تا به حال خارج از شهر خودم نرفتم واقعا به کمکتون نیاز دارم ممنون میشم جواب بدید |