![]() |
۱۰۳ معماری - نسخهی قابل چاپ |
۱۰۳ معماری - hamsargol - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۳۰ ب.ظ
![]() خیلی رتبه بدیه ولی به مانشت مدیونم باید کارناممو هرچی باشه بزارم کجا رو میارم بنظرتون؟ ظرفیتا هم کم شده بشدت! ترتیب انتخاب رشته رو چی بزنم؟ ممنون |
۱۰۳ معماری - itplus - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۴۷ ب.ظ
اتفاقاً به نظر من که رتبه ی خوبیه شکست نفسی می فرمایید. با این رتبه میشه روزانه علم و صنعت، خوارزمی و شبانه دانشگاه تهران میشه قبول شد |
۱۰۳ معماری - hamsargol - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۹ ب.ظ
ممنونم از لطفتون خیلی دوس دارم شبانه تهران بیارم ولی پارسال ۱۰تا میگرفت امسال ۳ تا بعید میدونم بیارمش, میشه بی زحمت ترتیب اینا رو از نظر خودتون بگید : این نظر خودمه : تهران امیرکبیر ش تهران علم صنعت بهشتی تربیت مدرس ش امیرکبیر خواجه صنعتی اصفهان خوارزمی شیراز اصفهان صنعتی شیراز |
۱۰۳ معماری - killstar4030 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۱۲ ق.ظ
اقا تبریک عرض میکنم رتبت واقعا خوبه دادا مگه قرار نبود که شما اول شبانه تهران بزنین و بعد دانشگاهای دیگه رو؟؟؟؟ به نظر من تهران یهههه چیزه دیگست امیدوارم که هرچی رو که میخوای بدست بیاری... موفق و سربلند باشی |
RE: 103 معماری - abolfazl pepco - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۲ ق.ظ
سلام.رتبه تون که خیلی خوبه.فقط یه خواهشی داشتم با این رتبه میشه دانشکاه تبریز قبول شد؟؟؟؟؟؟ ![]() |
۱۰۳ معماری - hamsargol - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۲ ق.ظ
لطف دارید همتون شبانه تهران ۳ تا میگیره خدا کنه منم بگیرن من زابل زندگی میکنم جنوب شرق کشور همینم مونده برم تبریز شمال غرب !! |
RE: 103 معماری - hamsargol - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۴ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۷ ق.ظ)rz.gh نوشته شده توسط:(26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۲ ق.ظ)hamsargol نوشته شده توسط: لطف دارید همتوناگه از پس هزینه شبانه تهران بر میای ، جلو امیر کبیر بذارش ، به دلایل مختلف تو معماری بهتره . پس همینکارو میکنم خدا کنه بیارم شبانه تهران رو ![]() |
RE: 103 معماری - abolfazl pepco - 05 مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۴۵ ب.ظ
کجا قبول شدید ![]() |
۱۰۳ معماری - hamsargol - 01 آبان ۱۳۹۴ ۰۴:۴۶ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۴۵ ب.ظ)abolfazl pepco نوشته شده توسط: کجا قبول شدید سلام شبانه تهران |
۱۰۳ معماری - rolika - 19 آبان ۱۳۹۴ ۰۷:۱۸ ب.ظ
دوستان هیچ عکسی برا من باز نمیشه... راهنمایی میکنید؟ یا ی لینک میزارید؟ ممنون میشم |