۹۹۶ امنیت و شبکه - نسخهی قابل چاپ |
۹۹۶ امنیت و شبکه - hadi_hjh - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۱۰ ب.ظ
زبان ۱۴/۴۴ مشترک ۳۰ تخصصی ۲۷/۴۵ معماری سفید ۹۹۶ امنیت -با این رتبه شبانه می تونم قبولشم یا فقط غیر انتفاعی؟ |
۹۹۶ امنیت و شبکه - MehdizadeMilad - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۰۲ ب.ظ
من زبان ۴۲ زدم تخصصی هم ۴ درصد ازت کمتر زدم معماری هم -۲ زدم. با این حال رتبم ۷۴۱ شد! فک کن! ۳۰ درصد زبان، باعث تقریبا ۲۰۰ تا اختلاف رتبه شده! |
RE: 996 امنیت و شبکه - hadi_hjh - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۱ ق.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۰۲ ب.ظ)MehdizadeMilad نوشته شده توسط: من زبان ۴۲ زدم جتما معدلتم بالا بوده، من معدلم ۱۳/۴۸ |
RE: 996 امنیت و شبکه - mariy - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۵۶ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۱ ق.ظ)hadi_hjh نوشته شده توسط:(25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۰۲ ب.ظ)MehdizadeMilad نوشته شده توسط: من زبان ۴۲ زدم سلام. منم مس شما آوردم بنظرتون بااین رتبه چیکار کنیم برنامه تون چیه؟دوباره برا ارشد می خونید؟ |
RE: 996 امنیت و شبکه - hadi_hjh - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۲۵ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۵۶ ب.ظ)mariy نوشته شده توسط:(26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۱ ق.ظ)hadi_hjh نوشته شده توسط:(25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۰۲ ب.ظ)MehdizadeMilad نوشته شده توسط: من زبان ۴۲ زدم اگه هزینه واست مهم نیست وقت تلف نکن.چون من که نه حالشو دارم یه سال بشینم بخونم نه وقتشو. حیف ۱ سال عمر آدم نیست |
۹۹۶ امنیت و شبکه - fzahedi - 29 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۵۴ ب.ظ
منم تقریبا شرایطم مثل شماهاست بنظرتون بین غیر انتفاعی های مشهد (سجاد و امام رضا (ع)) کدوم بهتره کسی نظری داره در مورد اینا با رتبه ۹۵۰ امنیت میشه قبول شد تو این دانشگاه ها؟ |
RE: 996 امنیت و شبکه - MehdizadeMilad - 05 خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۳۱ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۱ ق.ظ)hadi_hjh نوشته شده توسط:(25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۰۲ ب.ظ)MehdizadeMilad نوشته شده توسط: من زبان ۴۲ زدم ۱۵ |