درخواست کمک برای انتخاب دانشگاه - ۹۸ هوش - نسخهی قابل چاپ |
درخواست کمک برای انتخاب دانشگاه - ۹۸ هوش - bobby1264 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۲۸ ق.ظ
سلام بر همه ی مانشتی ها من زیاد تو مانشت فعالیت نداشتم ولی خیلی از این سایت استفاده کردم و خیلی جاها بهم کمک کرد رتبم اون چیزی که میخواستم نشد ولی از این چیزی هم ک شد ناراضی نیستم بلکه خیلی هم خوشحالم سر جلسه ی خورده استرس گرفتم و ی سری سوالات رو ب طرز خیلی ناشیانه ای خراب کردم در صورتی که بلدشون بودم ( بماند تموم شد و رفت :cool الان تو انتخاب دانشگاه موندم بجز شریف و تهران و امیرکبیر از بقیه دانشگاه ها اطلاعات خاصی ندارم ک چجوریه میخواستم دوستان اگه اطلاعاتی تو این زمینه دارن بهم کمک کنن نمیدونم مثلا علم و صنعت بهتره یا خواجه نصیر ؟ بهشتی یا علم و صنعت ؟ دانشگاه خوارزمی چجور دانشگاهی هست ؟ ( برا بار اول بود اسمش رو شنیدم ) اصن با این رتبه ای که من اوردم در بهترین حالت کجا قبول میشم ؟ در بدترین حالت کجا ؟ در حالت متوسط کجا؟ شرمنده زیاد نوشتم البته همه فک کنم عادت دارن دیگه ب خوندن ولی در کل ی سری اطلاعات در مورد دانشگاهایی که تو تهران هستن میخوام. و اگه بتونین رتبه بندی کنید ک خیلی عالی میشه البته با ذکر ی سری دلیل یا ی منبع معتبر ک اون اعتبار سنجی کرده باشه. ممنون |
درخواست کمک برای انتخاب دانشگاه - ۹۸ هوش - martiya_z - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۵ ق.ظ
سلام دوست عزیر ، بنده هم وضعیت مشابه شما رو دارم از جهت رتبه و سوال های شما در مورد دانشگاهها رو دارم ، تا اینجا چیزی که می دونم اینه که دانشگاه خوارزمی همون دانشگاه تربیت معلم هست که تغییر نام داده ، البته در مورد کیفیت بی اطلاعم ، و اگر از دوستان کسی مطلع هست ، احیانا چیزی شبیه به تعهد برای معلمی تو این دانشگاه وجود داره یا مثل یک دانشگاه عادیع ؟ در کل کجای انتخاب رشته بزاریمش؟ |
درخواست کمک برای انتخاب دانشگاه - ۹۸ هوش - izadan11 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۱۴ ق.ظ
علم و صنعت می آری |