۱۳۸ هوش - نسخهی قابل چاپ |
۱۳۸ هوش - Z.G71 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۲۰ ب.ظ
خواهشا کمک کنید کجا شانس قبولی دارم هدف اصلیم شبکه بود رشته ی خودمم IT بود ولی خراب کردم اما کامپیوترم خوب بود ممنون میشم بگید احتمال قبول شدنم توی هوش کدوم دانشگاه های روزانه است؟؟؟؟ |
۱۳۸ هوش - gogooli - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۲۱ ب.ظ
با ۱۵۰ پارسال شهید بهشتی قبول شدن... |
RE: 138 هوش - Z.G71 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۲۴ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۲۱ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: با ۱۵۰ پارسال شهید بهشتی قبول شدن... |
۱۳۸ هوش - gogooli - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۳۰ ب.ظ
راستش در مورد هوش اطلاعی ندارم ... این هم چون یکی از همکلاسی هامون آورده بود می دونستم... دوستانی که گرایش هوش بودن بهتر می تونن راهنمایی کنن. |
۱۳۸ هوش - shahmorteza - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۰۹ ب.ظ
زاهد جان گل کاشتی مرتضام (: نگران نباش به احتمال بسیار شهید بهشتی یا علم و صنعت هستی |
RE: 138 هوش - Z.G71 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۲۶ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۰۹ ب.ظ)shahmorteza نوشته شده توسط: زاهد جان گل کاشتیسلام داداشی گلم لطف داری...ایشالله با هم سال بعد تهرانیم (۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۲۵ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: علم و صنعت فکر کنم هوشش از شهید بهشتی بهترهیه زمینه ای عالی واسه apply??????الان فقط ۳ واحد هوش پاس کردیم ولی یه زمینه خوب باشه که بتونم روش کار کنم و برم |
RE: 138 هوش - Z.G71 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۷ ق.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۲ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:ممنون لطف کردید...شاد باشید..(25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۲۶ ب.ظ)Z.G71 نوشته شده توسط:(25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۰۹ ب.ظ)shahmorteza نوشته شده توسط: زاهد جان گل کاشتیسلام داداشی گلم لطف داری...ایشالله با هم سال بعد تهرانیم |
۱۳۸ هوش - tameshk - 16 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۳۱ ب.ظ
سلام منم ۱۳۱ هوش شدم انشاالله که علم وصنعت قبولیم |
RE: 138 هوش - Z.G71 - 20 تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۱۹ ب.ظ
(۱۶ تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۳۱ ب.ظ)tameshk نوشته شده توسط: سلام منم ۱۳۱ هوش شدم انشاالله که علم وصنعت قبولیمپارسال که با ۱۳۲ هوش خواجه نصیر قبول شدن،امیدوارم همون هوش علم و صنعت قبول شیم... |
۱۳۸ هوش - Venus. - 23 دى ۱۳۹۴ ۰۲:۰۳ ب.ظ
ببخشید، کارنامه برام باز نمیشه. میشه یکی لطف کنه درصدا رو بنویسه... ممنونم. |
۱۳۸ هوش - tondar.sal - 20 اسفند ۱۳۹۴ ۰۶:۱۵ ب.ظ
توی درس مشترک چن تا سوال درست زدی؟؟؟ |
۱۳۸ هوش - gogooli - 26 اسفند ۱۳۹۴ ۰۹:۳۲ ب.ظ
الان دیدم تبریک می گم ... به خواسته تون رسیدین |
۱۳۸ هوش - rose naz - 10 شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۵۴ ب.ظ
ببخشید هیچ کدوم از کارنامه ها باز نمیشه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم فرستاده شده از SM-G7102ِ من با Tapatalk |