تالار گفتمان مانشت
دانشگاه صنعتی شیراز روزانه یا دانشگاه صنعتی اصفهان شبانه آموزش محور - نسخه‌ی قابل چاپ

دانشگاه صنعتی شیراز روزانه یا دانشگاه صنعتی اصفهان شبانه آموزش محور - salehforum - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۲۹ ب.ظ

دوستان، شما اگر همسرتان در اصفهان باشد، بین دانشگاه های صنعتی شیراز روزانه و صنعتی اصفهان شبانه آموزش محور گرایش نرم افزار کدام را انتخاب می کنید؟

دانشگاه صنعتی شیراز روزانه یا دانشگاه صنعتی اصفهان شبانه آموزش محور - ساشار - ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۰۹ ق.ظ

سطح دانشگاه صنعتی اصفهان خیلی بالاتر از دانشگاه صنعتی شیرازه. حتی سطح دانشگاه شیراز از صنعتی شیراز هم بالاتره.
اگه مشکل مالی نداری حتما صنعتی اصفهان .

دانشگاه صنعتی شیراز روزانه یا دانشگاه صنعتی اصفهان شبانه آموزش محور - ۳۰noohe - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۲ ق.ظ

اگه قصد دکترا نداری آموزش محور صنعتی برو Wink

RE: دانشگاه صنعتی شیراز روزانه یا دانشگاه صنعتی اصفهان شبانه آموزش محور - ghalandar - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۵۱ ب.ظ

من فارغ التحصیل صنعتی اصفهانم.کامپیوترش بخصوص نرم افزار ب شدت افت کرده و تو این چند ساله خیلی از اسنادای خوبشو از دست داده.خلاصه اصن سطحش خوب نیس ..فقط میمونه اسم و رسم خود صنعتی اصفهان ک تا حدودی خوبه.

دانشگاه صنعتی شیراز روزانه یا دانشگاه صنعتی اصفهان شبانه آموزش محور - maryam.raz - 27 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۰۷ ب.ظ

سطح صنعتی اصفهان خیلی بالاتر از صنعتی شیراز هست
بعلاوه صنعتی شیراز خوابگاه متاهلی نداره

دانشگاه صنعتی شیراز روزانه یا دانشگاه صنعتی اصفهان شبانه آموزش محور - fa_shinobi - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ ق.ظ

ببینید دوستان بنظر من اینو در نظر نگرفتن که شیراز هم روزانه است و هم پایان نامه داره.
بر فرض که سطح اصفهان یه مقدارم بالا باشه شما هم پول شهریه نمیدی هم اینکه بهرحال مدرکت معتبر تره.
بعد من درست نفهمیدم. مکان زندگی شما لرستانه؟ یعنی نامزدین؟
اگه نامزدین که بنظر من همون شیراز خوبه. اگه نه تصمیم با خودتون. ما کسایی هم داریم که همسر دارن ولی رفت و آمد میکنن یکی دو هفته ای یه بار. دوران ارشد خیلی طولانی نیست. بنظر من میشه جمع و جورش کرد. باز بستگی به شرایط شما داره

دانشگاه صنعتی شیراز روزانه یا دانشگاه صنعتی اصفهان شبانه آموزش محور - salehforum - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۹ ق.ظ

نه ما در دوران عقد هستیم و تا ازدواج زیر یک سقف نیستیم
احتمال صنعتی شیراز چقدره به نظر شما؟

دانشگاه صنعتی شیراز روزانه یا دانشگاه صنعتی اصفهان شبانه آموزش محور - sharareh_moradi - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۹ ق.ظ

اصلا شک نکنین صنعتی شیراز
آموزش محور رو اصلا بهش فکر هم نکنید که در آینده نه چندان دور پشیمان میشید!!

دانشگاه صنعتی شیراز روزانه یا دانشگاه صنعتی اصفهان شبانه آموزش محور - مونا۷۰ - ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۶ ق.ظ

بچه ها روزانه آموزش محور چجوری هست؟
باید شهریه بدیم؟

دانشگاه صنعتی شیراز روزانه یا دانشگاه صنعتی اصفهان شبانه آموزش محور - fa_shinobi - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۶ ق.ظ

احتمال قبولی رو واقعیتش نمیدونم. چون نرم افزارم

آموزش محور فقط پایان نامه نداره. درس تئوری به جاش پاس می کنید. بعضی جاها پایان نامه خیلی مهم نیست. اما واسه دکترا خیلی مهمه. چون زحمت هم زیاد داره

دانشگاه صنعتی شیراز روزانه یا دانشگاه صنعتی اصفهان شبانه آموزش محور - amink - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۹ ق.ظ

بابا این دیگه فک کردن نداره.
صنعتی شیراز
بعد اگه اون اومد شیراز تو انتقالی برا اصفهان بگیر!!!
خخخخخخخخخخخخخخخخ