نرم افزار دانشگاه گیلان - نسخهی قابل چاپ |
نرم افزار دانشگاه گیلان - Morza - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۳ ق.ظ
سلام بچه ها.میخواستم بدونم نرم افزار دانشگاه گیلان در چه سطحی هست؟بچه هایی که ارشد یا حتی کارشناسی گیلان بودند یا هستن از جو کامپیوتر این دانشگاه و اساتید اگه میشه یه مختصر واسمون بگن. من ۲۰۸ نرم افزار هستم و نمیدونم باید چجوری انتخاب رشته کنم واقعا لطفا هرکی میتونه کمکم کنه دعاش میکنم. |
RE: نرم افزار دانشگاه گیلان - lightak - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۲ ق.ظ
سلام دوست عزیز.من کارشناسیمو دانشگاه گیلان خوندم،از نظر علمی چندان سطح بالا نیست من که راضی نبودم اصلا....البته شنیدم جدیدا چند تا استاد جدید و خوب آوردن ، مدیر گروه هم عوض شده و کلا وصعیت کمی بهتر شده البته به نظر من با این رتبه دانشکاههای بهتری هم میتونید قبول بشید... |
RE: نرم افزار دانشگاه گیلان - ظهیر - ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۱ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۲ ق.ظ)lightak نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز.من کارشناسیمو دانشگاه گیلان خوندم،از نظر علمی چندان سطح بالا نیست من که راضی نبودم اصلا....البته شنیدم جدیدا چند تا استاد جدید و خوب آوردن ، مدیر گروه هم عوض شده و کلا وصعیت کمی بهتر شده سلام من ۵۵۰ نرم افزارم به نظرتون امیدی دارم شبانه یا روزانه بیارم ؟ |
RE: نرم افزار دانشگاه گیلان - Morza - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۲۵ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۱ ب.ظ)ظهیر نوشته شده توسط:روزانه که نه ولی شبانه شاید بیاری(25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۲ ق.ظ)lightak نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز.من کارشناسیمو دانشگاه گیلان خوندم،از نظر علمی چندان سطح بالا نیست من که راضی نبودم اصلا....البته شنیدم جدیدا چند تا استاد جدید و خوب آوردن ، مدیر گروه هم عوض شده و کلا وصعیت کمی بهتر شده |
RE: نرم افزار دانشگاه گیلان - Morza - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۵ ب.ظ
یعنی واقعا بچه های دانشگاه گیلان کجان؟چرا کسی راهنمایی نمیکنه؟یعنی از بچه های ارشد کسی تو مانشت نی؟ |
نرم افزار دانشگاه گیلان - maryam.raz - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۴ ب.ظ
دوستان از خوابگاه هم واسمون بگید؟ |
RE: نرم افزار دانشگاه گیلان - e_mkazemi - 25 تیر ۱۳۹۷ ۱۲:۴۰ ق.ظ
سلام از فارغ التحصیلان ارشد نرم افزار دانشگاه گیلان کسی هست ، میخواستم برای تدریس دعوت کنم |