![]() |
رتبه ۵۵۱ هوش - نسخهی قابل چاپ |
رتبه ۵۵۱ هوش - fardin_ss - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۱ ق.ظ
سلام میشه لطف کنید بگید با ۵۵۱ هوش کجاها میتونم قبول شم؟ مثلا شبانه بوعلی میارم؟ روزانه کجاها احتمال داره قبول شم؟ زبان ۴ ریاضی ۷ مشترک ۲۵ تخصصی ۳۰ |
رتبه ۵۵۱ هوش - نازین - ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۸ ق.ظ
شبانه بو علی نهههههههههههههههههههه شبانه یزد شاید |
رتبه ۵۵۱ هوش - fardin_ss - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۰۰ ب.ظ
روزانه به جایی امید هست؟هرمزگان یا کردستان؟ ![]() |
رتبه ۵۵۱ هوش - nazanin2020 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۰۳ ب.ظ
پارسال ۵۳۰ روزانه باهنر کرمان آورده |
RE: رتبه ۵۵۱ هوش - fardin_ss - 27 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۸ ق.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۰۳ ب.ظ)nazanin2020 نوشته شده توسط: پارسال ۵۳۰ روزانه باهنر کرمان آورده ممنونم از راهنماییتون. |
رتبه ۵۵۱ هوش - fardin_ss - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۹ ب.ظ
دوستان خواهش میکنم اگر میتونید راهنماییم کنید.با رتبه ۵۵۱ هوش چه جاهایی روزانه یا شبانه شانس قبولی دارم؟ ممنونم از لطفتون. |
رتبه ۵۵۱ هوش - hamzeh_ebrahimi - 05 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۳۶ ق.ظ
احتمالا دانشگاه کردستان رو میاری.روزانه. و اگه زده باشی احتمالا همکلاسی میشیم. منم۴۰۴ شدم و اولویت اولم کردستانه |
RE: رتبه ۵۵۱ هوش - fardin_ss - 06 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۱۷ ق.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۳۶ ق.ظ)hamzeh_ebrahimi نوشته شده توسط: احتمالا دانشگاه کردستان رو میاری.روزانه. موفق باشید انشاالله.منم انتخابش کردم و احتمالا هم کلاسی خواهیم بود ![]() |
رتبه ۵۵۱ هوش - shamdooni - 06 خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۱۳ ب.ظ
چه شهر خوبی هم انتخاب کردین دوستان ![]() من تازگیا یه سفر سنندج رفتم برای دفاع مقاله. شهر بسیار خوش اب و هوایی بود، آسمون آبی ، هوای بدون دود خیلیم مردم مهربونی داشت. امیدوارم که از این شهر و دانشگاه اونجا نهایت استفاده رو ببرین و روزای خوشی رو سپری کنین. |
RE: رتبه ۵۵۱ هوش - hamzeh_ebrahimi - 07 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۷ ق.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۱۳ ب.ظ)shamdooni نوشته شده توسط: چه شهر خوبی هم انتخاب کردین دوستان بسیار ممنونم دوست عزیز.نظر لطفتون هست من خودم اهل سنندجم اگر منت گذاشتین و دوباره تشریف آوردین در خدمتتون هستم |
RE: رتبه ۵۵۱ هوش - fardin_ss - 07 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۲۴ ق.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۱۳ ب.ظ)shamdooni نوشته شده توسط: چه شهر خوبی هم انتخاب کردین دوستان ممنون والا راستش سنندج ما رو انتخاب کرده ![]() انشاالله اگه باز هم تشریف آوردید در خدمتتون خواهیم بود ![]() |