نرم افزار تهران یا امیرکبیر - نسخهی قابل چاپ |
نرم افزار تهران یا امیرکبیر - mahsa-frj - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۴۴ ب.ظ
سلام دوستان. دوستان اگر امکانش هست بفرمایید که دانشگاه تهران و امیرکبیر در گرایش نرم افزار چطور هستند؟ کدام دانشگاه از لحاظ استاد، محیط آموزشی و آزمایشگاه برای ادامه تحصیل بهتر است؟ دوستانی که تجربه تحصیل در این دو دانشگاه رو دارید ممنونم میشم راه نمایی کنید. |
نرم افزار تهران یا امیرکبیر - bu-ali-student - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۰۹ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۴۴ ب.ظ)mahsa-frj نوشته شده توسط: سلام دوستان.قطعا تهران تو نرم افزار از هر لحاظ(محیط دانشگاهی،اساتید،امکانات،آزمایشگاه و از همه مهم تر خوابگاه!!!) بهتره شک نکن |
RE: نرم افزار تهران یا امیرکبیر - mahsa-frj - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۹ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۰۹ ب.ظ)bu-ali-student نوشته شده توسط:شما تهران خوندید؟ میشه کمی در مورد استادا و آزمایشگاه ها توضیح بدید؟ تو سایت خود دانشکده چک کردم ولی اگر امکان توضیح هست بفرمایید...(23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۴۴ ب.ظ)mahsa-frj نوشته شده توسط: سلام دوستان.قطعا تهران تو نرم افزار از هر لحاظ(محیط دانشگاهی،اساتید،امکانات،آزمایشگاه و از همه مهم تر خوابگاه!!!) بهتره شک نکن و اینکه هر هفته چند روز کلاس دارید؟ |
نرم افزار تهران یا امیرکبیر - bu-ali-student - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۷ ق.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۹ ق.ظ)mahsa-frj نوشته شده توسط:من الگوریتم تهران میخونم و کلا دانشکدمون با نرم افزار و هوش و آیتی جداست! ولی بچه هایی که نرم افزار میخونن خیلی راضین باز هم از کسانی که نرم افزار تهران میخونن بپرسین بهتر میتونن کمک کنن موفق باشید(23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۰۹ ب.ظ)bu-ali-student نوشته شده توسط:شما تهران خوندید؟ میشه کمی در مورد استادا و آزمایشگاه ها توضیح بدید؟ تو سایت خود دانشکده چک کردم ولی اگر امکان توضیح هست بفرمایید...(23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۴۴ ب.ظ)mahsa-frj نوشته شده توسط: سلام دوستان.قطعا تهران تو نرم افزار از هر لحاظ(محیط دانشگاهی،اساتید،امکانات،آزمایشگاه و از همه مهم تر خوابگاه!!!) بهتره شک نکن |
RE: نرم افزار تهران یا امیرکبیر - hmd1 - 24 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۹ ب.ظ
سلام. به نظر من اونجایی بهتره که در زمینه مورد علاقه شما استاد(های) بهتری داره. بحث خوابگاه بحث جدایی هست. |