رتبه ۲۶۶ علوم کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
رتبه ۲۶۶ علوم کامپیوتر - aliabbasi - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۴۹ ب.ظ
سلام/ رتبه من ۲۶۶ علوم کامپیوتر شدم با این رتبه کجاها میتوانم قبول شوم (روزانه و شبانه ) |
RE: رتبه ۲۶۶ علوم کامپیوتر - saba68computer - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۵۸ ب.ظ
مثل اینکه هیچکی جواب مارو نمیده..منم رتبه م تو علوم ۳۵۰ شده اگه چیزی فهمیدید به منم بگید ..نمیدونید تا چند میشه قبول شد روزانه شبانه؟ |
RE: رتبه ۲۶۶ علوم کامپیوتر - arefeh.hp - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۱۴ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۴۹ ب.ظ)aliabbasi نوشته شده توسط: سلام/ رتبه من ۲۶۶ علوم کامپیوتر شدم با این رتبه کجاها میتوانم قبول شوم (روزانه و شبانه )سلام پارسال تا حدود ۱۷۰ تهران روزانه و شبانه قبول شدن پس امسال شما روزانه شهرستان میتونید قبول شید |
رتبه ۲۶۶ علوم کامپیوتر - salam az ma - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۳۲ ب.ظ
سلام من یکی از بچه های کارشناسی علوم کامپیوتر زاهدان بودم والان رتبه ارشدم ۶۰ شده برای این رتبم رو گفتم خیالتون راحت باشه قصد حذف کردنتون رو ندارم . نمی دونم کجا قبول میشید ولی یکی دو تا نکته رو میتونم بهتون بگم(البته هیچکدومش قطعی نیست): اول سعی کنید دانشگاهی انتخاب کنید که دکترا هم پذیرش منه به دو دلیل : ۱) نشون میده سطح علمیه استاداش بالاست ۲) اگر قصد ادامه تحصیل دارید تو مصاحبه کارتون راحتتره دومین نکته هم سعی کنید زاهدان نزنید راه پیشرفتی من که ندیدم برای مصاحبه دکترا هم ازیتتون میکنن البته بگم بهترین مشاور هر کسی خودشه چون بقیه تو شرایط شما نیستن رتبه ۲۶۶ روزانه زاهدان با احتمال متوسط با خوش شانسی و شبانه ۱۰۰ درصد |
رتبه ۲۶۶ علوم کامپیوتر - aliabbasi - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۶ ب.ظ
آقا من یعنی شبانه ها تهران رو اصلا نمیارم یزد رو چطور شبانه یا روزانش!!!؟ |
RE: رتبه ۲۶۶ علوم کامپیوتر - salam az ma - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۸ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۶ ب.ظ)aliabbasi نوشته شده توسط: آقا من یعنی شبانه ها تهران رو اصلا نمیارم یزد رو چطور شبانه یا روزانش!!!؟سلام به نظر من فقط روزانه زاهدان احتمالش هست یزد شاید شبانه البته از شانس غافل نشو شاید امسال خیلی ها انتخاب رشته نکنن بعدشم تو که تو که ضرر نمیکنی ۱۰۰ تا انتخابتم پر نمیشه همه ی شبانه ها و روزانه ها رو بزن به ترتیب اولویتی که دوست داری به خدا هم توکل کن ان شا الله قبولی |
رتبه ۲۶۶ علوم کامپیوتر - omid93 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۷ ب.ظ
یزد قبولی |
رتبه ۲۶۶ علوم کامپیوتر - ۸۹۲۲۳۶۰۰۲۱ - ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۸ ب.ظ
سلام-میشه به من هم یه راهنمایی بدید،یا کسی که میتونه کمکم کنه را معرفی کنید؟رتبه علوم ۵۳۳ ومهندسی دانش ۱۳۵ وسهمیه شاگرد اولی،بنظرتون روزانه دانشگاه های تهران قبول میشم؟ |
رتبه ۲۶۶ علوم کامپیوتر - Marjan Gerdoo - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۱ ب.ظ
من پارسال رتبه ام ۱۵۳ گرایش اول شده بود. ولی چون تصمیم نداشتم برم، فقط شبانه ها رو زدم. و شبانه دانشگاه علامه طباطبایی رو اوردم. امسال رتبه ام ۹۸ و ۳۲ شده. امیــــــــــدوارم یه جای خوب بیارم. |