غیر انتفاعی خوزستان یا ازاد مشهد - نسخهی قابل چاپ |
غیر انتفاعی خوزستان یا ازاد مشهد - jaroon - 12 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۱۴ ق.ظ
سلام.من عیر انتفاعی خوزستان رو اوردم و نرم افزار ازاد مشهد رو هم اوردم.به نظر شما مدرک کدوم یکی بهتره.یکی از اشناها که توی استخدامی اداره برق کار میکنه میگه مدرک غیر انتفاعی بعد از پیام نور و ازاده.البته چیزی که مهمه ادامه تحصیل هست که میخوام بدونم برای دکتری ازاد مدرک ازاد رو بیشتر قبول دارن یا غیر انتفاعی.دکتری سراسری که میدونم اول روزانه و شبانه خودشو میگیره. |
غیر انتفاعی خوزستان یا ازاد مشهد - banou - 12 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۴۳ ق.ظ
کسی رو می شناسم که لیسانسش آزاد بود فوقش شبانه صنعتی شریف.واسه دکترا دولتی قبول شد بهش گفتن چون لیسانست آزاد بوده باید چندتا مقاله isi داشته باشی.بعد طرف فوق آزاد قزوین دکترا قبول شد و اونجا رفت. به نظر من غیرانتفاعی هم اگه بخونی در مقطع دکترا همین رو بهت می گن.به گمان من زیاد فرقی با هم ندارن.به هر حال نهایتش اینه که بهت می گن چند تا مقاله توپ بیار.فکر کنم آزاد مشهد دانشگاه خوبیه.اگه من بودم می رفتم مشهد. |
غیر انتفاعی خوزستان یا ازاد مشهد - javadjj - 12 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۳۳ ب.ظ
جدای از این که حالا غیر انتفاعیه رفت آمدش رو در نظر بگیر!!!!!!!!!!اب هوارو در نظر بگیر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! صد در صد مشهد |
غیر انتفاعی خوزستان یا ازاد مشهد - arshad91 - 12 شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۰۶ ب.ظ
جدای از اینها کلا خوزستان فکر نکنم سطح علمی اش بالا باشه باز بیشتر تحقیق کن..سرچ کن بزن غیر انتفاعی میتونی با بچه هاش صحبت کنی |
غیر انتفاعی خوزستان یا ازاد مشهد - alime - 12 شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۲۷ ب.ظ
دانشگاه آزاد مشهد توی نرم افزار جزو قطب های دانشگاه آزاده و از یکی از دوستانم که اونجا ارشدشو تمام کرده، شنیدم که خیلی از اساتیدش همون استادای فردوسی مشهد هستن، به نظر من دانشگاه آزاد مشهد سطحش بالاتره |
غیر انتفاعی خوزستان یا ازاد مشهد - ronaldo - 12 شهریور ۱۳۹۰ ۰۷:۴۲ ب.ظ
بدون شک، آزاد مشهد خیلی بهتره از غیر انتفاعیه، بین بد و بدتر، شما بد رو انتخاب کن . |
غیر انتفاعی خوزستان یا ازاد مشهد - موج - ۱۲ شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۱۵ ب.ظ
جدید ترین اطلاعاتی که من صبح امروز با استاد ابریشمی (مربی دانشگاه فردوسی) صحبت میکردم: ایشون میگفتن دکتر دلداری الان بازنشست شدن تمام وقت آزاد هستن دکتر نقیب زده و پوررضا هم به صورت نیمه وقت با دانشگاه آزاد کار میکنن والان سطحش خوبه تقریبا پس به نظر من شکی نیست که مشهد قویتره فکرشو بکن یعنی فردوسی چند سال پیش هست البته بنده فردا یا پسفردا میخوام برم با مدیر گروه امام رضا صحبت کنم بعید نیست چندتا از این اساتید بلکن همشون رو از امسال جذب دانشگاه امام رضا کنیم و شما رفتین آزاد این اساتید سر کلاسای ما باشن به جای کلاسای شما ولی خوب دیگه خود آزاد بودنش ممکنه برای دکتراتون مشکل ایجاد کنه که باید به وسیله پژوهش و کار بیشتر جبرانش کنید |
RE: غیر انتفاعی خوزستان یا ازاد مشهد - popp - 12 شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۳۷ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۱۵ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: جدید ترین اطلاعاتی که من صبح امروز با استاد ابریشمی (مربی دانشگاه فردوسی) صحبت میکردم: پس تصمیم گرفتی بری امام رضا آره؟ غیر انتفاعی هست درسته؟ نمیخوای واسه امسال بخونی دوباره؟ |
غیر انتفاعی خوزستان یا ازاد مشهد - موج - ۱۳ شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۲۱ ق.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۳۷ ب.ظ)nimaaa نوشته شده توسط: موج جان رفتی اسم من هم بیار مطمئن باش درخواستت رو رد نمی کنند اگه گوش نکردند به همرام زنگ بزن اینقدر نارفیق نیستم که هرجایی اسمت رو بگم که کلاست بیاد پایین (۱۲ شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۳۷ ب.ظ)popp نوشته شده توسط: پس تصمیم گرفتی بری امام رضا آره؟ غیر انتفاعی هست درسته؟ شدیدا مردد هستم شاید استخاره بگیرم ؟؟؟ |
غیر انتفاعی خوزستان یا ازاد مشهد - arshad91 - 13 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۰۰ ق.ظ
غیر انتفاعیی جدا..خوزستانم جدا..از بچه های چمران یه سوالی بپرس |
غیر انتفاعی خوزستان یا ازاد مشهد - ronaldo - 13 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۴۵ ق.ظ
موج عزیز این دست اون دست نکن، حرف یکسال عمره، از کجا مطمئنی سال دیگه .... ؟؟؟ |
RE: غیر انتفاعی خوزستان یا ازاد مشهد - javadjj - 13 شهریور ۱۳۹۰ ۰۵:۳۲ ق.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۰ ۰۷:۴۲ ب.ظ)ronaldo نوشته شده توسط: بدون شک، آزاد مشهد خیلی بهتره از غیر انتفاعیه، بین بد و بدتر، شما بد رو انتخاب کن .ببین رونالد اشتباه میگی دیگه بین خوب و خوبتر باید خوبتر رو انتخاب کنه.کلامون میره تو هم ها؟؟؟؟!!!!!!! با سلام خدمت موج که تقریبا همشهری هستیم کلاساشروع بشه یه روز بیکار باشم یه سر میام خیابون دانشگاه ،دانشگاه امام رضا(ع) میبینمت |
غیر انتفاعی خوزستان یا ازاد مشهد - موج - ۱۳ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۲ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۳۷ ب.ظ)popp نوشته شده توسط: پس تصمیم گرفتی بری امام رضا آره؟ غیر انتفاعی هست درسته؟سلام دوست عزیز استخاره کردم که یه سال دیگه بخونم خوب اومد . انشالله بازم در خدمتتون هستیم (۱۳ شهریور ۱۳۹۰ ۰۵:۳۲ ق.ظ)javadjj نوشته شده توسط: با سلام خدمت موج که تقریبا همشهری هستیم کلاساشروع بشه یه روز بیکار باشم یه سر میام خیابون دانشگاه ،دانشگاه امام رضا(ع) میبینمت تصمیم گرفتم که امام رضا (ع) نرم ولی اومدی فردوسی هستم در خدمتتون |