![]() |
شبکه و امنیت، واقعا اول شریف یا امیر کبیر؟ - نسخهی قابل چاپ |
شبکه و امنیت، واقعا اول شریف یا امیر کبیر؟ - neda.h - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۳۰ ق.ظ
دوستان لطفا راهنمایی کنید، لطفا از هر لحاااظ از اساتید تا جو و امکانات و خوابگاهو مکان دانشگاهو رفت و آمد راحتو هررررچیی میخوام یه نتیجه گیری جامع داشته باشم لطفا ![]() |
شبکه و امنیت، واقعا اول شریف یا امیر کبیر؟ - pparadise - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۷ ق.ظ
دوستانی که میتونن ... راهنمایی کنن لطفا ! منم ۲۲ شبکه شدم اما واقعا نمیدونم کدومش بهتره !!! |
شبکه و امنیت، واقعا اول شریف یا امیر کبیر؟ - neda.h - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۴۲ ق.ظ
پس این فقط تردید من نیست! ![]() ![]() خب همه میگن امیرکبیر اساتید بهتری داره تو شبکه، اما اسم و جو شریف یچیز دیگست!!! من نمیدونم واقعا اینجوری انتخاب کردن درسته یا نه!! نمیدونم اساتید شبکه امیرکبیر واقعا چقد بهترن نسبت ب شریف? بجز اینا آیتمای دیگه ای هم میتونه موثر باشه شرایط خوابگاها، غذای دانشگاه(که حداقل خوردنی باشه و هی مجبور نشیم وقت بذاریم برا غذا درست کردن!) شرایط جغرافیایی دانشکده. نزدیکی ب مترو مثلا!! رفت و آمد راحت همممه چی دیگه! خب هرکی هرچی میدونه بگه دیگه! ![]() هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم ![]() |
شبکه و امنیت، واقعا اول شریف یا امیر کبیر؟ - Densike - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۰ ق.ظ
من شریفو میزنم ... البته احتمالا بعد آی تی دانشگاه تهران |
RE: شبکه و امنیت، واقعا اول شریف یا امیر کبیر؟ - pparadise - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۴ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۰ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: من شریفو میزنم ... البته احتمالا بعد آی تی دانشگاه تهران دانشگاه تهران که زده مهندسی فناوری اطلاعات پزشکی ! شما دقیقا میدونید چیه ؟ |
RE: شبکه و امنیت، واقعا اول شریف یا امیر کبیر؟ - neda.h - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۷ ق.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۰ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: من شریفو میزنم ... البته احتمالا بعد آی تی دانشگاه تهران یعنی اول شبکه شریف بعد آیتی تهران؟! چه عجیب!!! شما چرا بین شریف و امیرکبیر اول شریفو میزنی؟ |
شبکه و امنیت، واقعا اول شریف یا امیر کبیر؟ - Densike - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۷ ق.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۷ ق.ظ)neda.h نوشته شده توسط:نه برعکس ... اول تهران بعد شریف(24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۰ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: من شریفو میزنم ... البته احتمالا بعد آی تی دانشگاه تهران دارم دروسی که ارایه میدن رو نگاه میکنم و بر اساس اون تصمیم میگیرم آی تی پزشکی نمیدونم چی هست حقیقتا ... |
شبکه و امنیت، واقعا اول شریف یا امیر کبیر؟ - iwes - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۴۶ ق.ظ
it تهران یه معجون زیبایی از هوش +شبکه+نرم افزاره |
RE: شبکه و امنیت، واقعا اول شریف یا امیر کبیر؟ - neda.h - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۱۷ ق.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۷ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط:(25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۷ ق.ظ)neda.h نوشته شده توسط:نه برعکس ... اول تهران بعد شریف(24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۰ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: من شریفو میزنم ... البته احتمالا بعد آی تی دانشگاه تهران اخه عجیبه برام! یعنی براتون فرق نداره کدوم گرایشو بخونید؟! این دوتا رشته خیلی ماهیتشون فرق داره ک!! گرایش پروفایلتونم ک نوشتید شبکه!! ![]() |
شبکه و امنیت، واقعا اول شریف یا امیر کبیر؟ - reza_srs - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۴۰ ق.ظ
به به دانشجوهای عزیز ![]() |
شبکه و امنیت، واقعا اول شریف یا امیر کبیر؟ - neda.h - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۴۷ ق.ظ
مرسی دوست عزیز از توضیحاتت ![]() یعنی چی که دستت بازه چی بخونی و اکثرا میرن سمت هوش؟! یعنی منظورتون اینه میشه بری آیتی دانشگاه تهران و درسای شبکه رو بخونی مثلا؟!! من رتبه آیتیم ۷۸إ، آیتی جای خوب نمیارم، گرایشم شبکه یا امنیته. واسه همین بین شریف و امیرکبیر فکر میکنم ![]() |