|
|
۱۱۴ نرم افزار ۱۱۰ الگوریتم - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
۱۱۴ نرم افزار ۱۱۰ الگوریتم - sntbrz - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ ق.ظ
۲۳/۳۳ زبان عمومی وتخصصی /انگلیسی / ۱۰/۴۲ ریاضیات ۳۷/۱۸ دروس مشترک /ساختمان داده -نظریه زبان هاوماشین ها- سفید دروس تخصصی معماری سیستم های کامپیوتری سفید دروس تخصصی هوش مصنوعی ورباتیکز ۳۷/۵۰ دروس تخصصی نرم افزار من فقط قراره دانشگاههای تهرانو بزنم.به نظرتون میارم؟ |
|
۱۱۴ نرم افزار ۱۱۰ الگوریتم - M.Amin.M - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۸ ق.ظ
سلام اول تبریک میگم. دوم اره میارید، البته احتمال شبانه آوردنتون بیشتره. سعی کنید فقط دانشگاه های تهران رو بیارید. موفق باشید. |
|
۱۱۴ نرم افزار ۱۱۰ الگوریتم - hosein70 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۸ ق.ظ
گرایش الگوریتم حتما تهران رو میاری نرم بستگی به همپوشانی داره |
|
RE: 114 نرم افزار ۱۱۰ الگوریتم - bu-ali-student - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۹ ق.ظ
سلام تبریک میگم نرم افزار مدرس و علم و صنعت و الگوریتم تهران قبولی |
|
۱۱۴ نرم افزار ۱۱۰ الگوریتم - pe.esf - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۰ ق.ظ
من هم مثل شمام ۱۱۲ اگه تهران قبول نشیم جزو اخرین نفرات هستیم البته به حز الگوریتم |
|
۱۱۴ نرم افزار ۱۱۰ الگوریتم - sntbrz - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۸ ق.ظ
ممنون از دوستانی که تبریک گفتن.البته خودم زیاد راضی نیستم ولی امیدوارم کردین.مرسی (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۰ ق.ظ)pe.esf نوشته شده توسط: من هم مثل شمام ۱۱۲ اگه تهران قبول نشیم جزو اخرین نفرات هستیم البته به حز الگوریتمبه احتمال زیاد پس هم دانشگاهی میشیم.من که اول همه نرم افزار های تهران رو انتخاب میکنم بعد میرم سراغ الگوریتم. |
|
۱۱۴ نرم افزار ۱۱۰ الگوریتم - captain - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ ب.ظ
سلام تبریک میگم. پارسال با این رتبه تهران رو نیاوردند ولی امسال به خاطر همپوشانی زیاد رتبه ها احتمالش خیلی بالاست. |
RE: 114 نرم افزار ۱۱۰ الگوریتم - pe.esf - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۳ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۸ ق.ظ)sntbrz نوشته شده توسط: ممنون از دوستانی که تبریک گفتن.البته خودم زیاد راضی نیستم ولی امیدوارم کردین.مرسی |
RE: 114 نرم افزار ۱۱۰ الگوریتم - sntbrz - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۶ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۳ ب.ظ)pe.esf نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۸ ق.ظ)sntbrz نوشته شده توسط: ممنون از دوستانی که تبریک گفتن.البته خودم زیاد راضی نیستم ولی امیدوارم کردین.مرسی منم فکر نمیکنم بتونم الگوریتم رو ادامه بدم.ولی خوب چون اولویتم تهرانه میزنم تهش. |
|
۱۱۴ نرم افزار ۱۱۰ الگوریتم - pe.esf - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۲ ب.ظ
ان شا الله که به اون مراحل نرسیم و همون علم وصنعت قبول شیم موفق باشید |
|
۱۱۴ نرم افزار ۱۱۰ الگوریتم - friends - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۴ ب.ظ
تبریک می گم |
|
۱۱۴ نرم افزار ۱۱۰ الگوریتم - pe.esf - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۵ ق.ظ
به نظرتون الگوریتمی که شریف داره رو قبول میشیم ؟ |
RE: 114 نرم افزار ۱۱۰ الگوریتم - sntbrz - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۵ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۵ ق.ظ)pe.esf نوشته شده توسط: به نظرتون الگوریتمی که شریف داره رو قبول میشیم ؟ نمیدونم.فکر نمیکنم بشه قبول شد. و واقعا ریسک بزرگیه الگوریتم شریف! اگه علاقه به ریاضی ندارین (مثل من) به نظرم اول نرم افزار ها رو انتخاب کنین.من که به شخصه خیلی از الگوریتم میترسم. |
|
۱۱۴ نرم افزار ۱۱۰ الگوریتم - pe.esf - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۵ ب.ظ
من هم اصلا راغب نیستم نمیدونم بعد از نرم افزارها الگوریتم بزنم یا نرم قزوین ولی نرم قزوین با ۳۰۰ هم میشه رفت و با ۱۱۲ رفتن خیلی ظلمه |
RE: 114 نرم افزار ۱۱۰ الگوریتم - sntbrz - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۱۱ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۵ ب.ظ)pe.esf نوشته شده توسط: من هم اصلا راغب نیستم نمیدونم بعد از نرم افزارها الگوریتم بزنم یا نرم قزوین ولی نرم قزوین با ۳۰۰ هم میشه رفت و با ۱۱۲ رفتن خیلی ظلمه ایشالا که همون نرم تهران رو میارید و کار به اونجا ها نمیکشه. ولی خوب انتخاب رشته سلیقه ایه و بستگی به اولویت هاتون داره دیگه. |