۱۸۴۶ ﺗﺠﺎﺭﺕ و ۲۲۳۳ ﺷﺒﻜﻪ - نسخهی قابل چاپ |
۱۸۴۶ ﺗﺠﺎﺭﺕ و ۲۲۳۳ ﺷﺒﻜﻪ - star1371 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ ق.ظ
ﺑﻨﻆﺮﺗﻮﻥ ﺟﺎﻳﻲ ﻗﺒﻮﻝ ﻣﻴﺸﻢ?اﻣﻴﺪﻱ ﻫﺴﺖ ﻳﺎ...? |
۱۸۴۶ ﺗﺠﺎﺭﺕ و ۲۲۳۳ ﺷﺒﻜﻪ - نازی_ناز - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۱۶ ق.ظ
بچه ها من از آی تی اصلا سر در نمیارم همینجوری کنکورشو دادم قصدم هوش بود اما الان ۲۴۲۳ گرایش ۲ شدم به نظرتون جایی پیام نور میارم مثلا پیام نور عسلویه ی بوشهر؟ |
۱۸۴۶ ﺗﺠﺎﺭﺕ و ۲۲۳۳ ﺷﺒﻜﻪ - Mänu - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۱ ق.ظ
پارسال ۲۱۰۰ هم غیر انتفاعی قبول شدن امسال ظرفیتا بیشترم شده |
۱۸۴۶ ﺗﺠﺎﺭﺕ و ۲۲۳۳ ﺷﺒﻜﻪ - نازی_ناز - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۵ ب.ظ
ببخشید کسی خبر داره غیرانتفاعی بهتره یا پیام نور؟ کدومش رتبه ی بهتری میگیره؟ |
۱۸۴۶ ﺗﺠﺎﺭﺕ و ۲۲۳۳ ﺷﺒﻜﻪ - star1371 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ب.ظ
ﻣﺠﺎﺯﻱ ﭼﻲ?ﻣﻴﺸﻪ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﻛﻨﻴﺪ. |
۱۸۴۶ ﺗﺠﺎﺭﺕ و ۲۲۳۳ ﺷﺒﻜﻪ - مریم۷۰ - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۴ ب.ظ
با این رتبه پردیس نمیارین؟؟؟؟؟؟؟/ من ۱۷۳۰ تجارت شدم |
۱۸۴۶ ﺗﺠﺎﺭﺕ و ۲۲۳۳ ﺷﺒﻜﻪ - star1371 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۵ ب.ظ
ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﻏﻴﺮاﻧﺘﻔﺎﻋﻲ ﺑﻬﺘﺮﻩ ﻳﺎ ﭘﺮﺩﻳﺲ? ﻳﺎاﺻﻼ ﻣﻴﺸﻪ اﺯ ﻳﻜﻲ اﺯاﻳﻨﺎﻗﺒﻮﻝ ﺷﺪ....:-( |
۱۸۴۶ ﺗﺠﺎﺭﺕ و ۲۲۳۳ ﺷﺒﻜﻪ - baranian_123456 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۴۲ ب.ظ
سلام بچه خواهشا بگین مثلا مجازی امیرکبیر بهتره یا پیام نور یا دانشگاه عیر انتفاعی امام رضا؟خوهاشا کمک کنین. |
RE: 1846 ﺗﺠﺎﺭﺕ و ۲۲۳۳ ﺷﺒﻜﻪ - itplus - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۰۲ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۴۲ ب.ظ)baranian_123456 نوشته شده توسط: سلام بچه خواهشا بگین مثلا مجازی امیرکبیر بهتره یا پیام نور یا دانشگاه عیر انتفاعی امام رضا؟خوهاشا کمک کنین.بستگی به خودتون داره. به نظر من اگه با حضور در کلاس و هزینه خوابگاه و خورد و خوراک و رفت آمد مشکل نداشته باشید غیرانتفاعی خیلی بهتره. این نکته رم در نظر بگیرید که درسته حالا اسم دانشگاه امیرکبیر خیلی دهن پر کنه ولی خوب از لحاظ محتوایی و کیفیتی دوره شما هیچ شباهتی با خود دانشجوهای امیرکبیر ندارن ضمناً مجازی مثل شبانه نیست که داخل مدرک تحصیلیتون ننویسه قشنگ مینویسه فارغ التحصیل دوره ی مجازی دانشگاه امیرکبیر که همه شرکت ها و ادارات میدونن اونجا چجور دانشگاهیه. در ضمن یکی دیگه از بدی های مجازی اینه که اگه شما به فرض قبول بشی و دانشجوهایی که ثبت نام کردن به حد نصاب نرسم دوره کلاً لغو میشه |