مقایسه دانشگاه های تهران در گرایش های شبکه و امنیت - نسخهی قابل چاپ |
مقایسه دانشگاه های تهران در گرایش های شبکه و امنیت - neda.h - 19 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۴ ب.ظ
سلام پیرو بحث قبلی که دوستان در تاپیک مقایسه دانشگاه های تهران برای گرایش نرم افزار داشتن، فکر کردم خیلی خوب میشه اگه همون همکاری و همیاری رو در مورد گرایش شبکه و امنیت دانشگاه های مختلف تهران داشته باشن کسایی که توی این دانشگاه ها درس خوندند. هر اطلاعات کمک کننده ای به شناخت بهتر دانشگاه، از قبیل : اساتید مختلفی که توی فیلدهای مختلف دارن، سیستم خاص ارائه دروس، امکانات دانشگاه و دانشکده، و کلا قدرت دانشکده توی این رشته، امکانات خوابگاه ها، نزدیکی یا دوری خوابگاه ها ب دانشگاه، غذای دانشگاه، ..... و کلا هرچی که گفتنش خالی از لطف نیست |
مقایسه دانشگاه های تهران در گرایش های شبکه و امنیت - neda.h - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۲ ق.ظ
یعنی کسی حال نداره ۴خط راجع به دانشگاهش بنویسه؟ کمک کنید بابا، نزدیک انتخاب رشته ست دیگه! |
مقایسه دانشگاه های تهران در گرایش های شبکه و امنیت - neda.h - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۴۴ ب.ظ
:| بعله... |
RE: مقایسه دانشگاه های تهران در گرایش های شبکه و امنیت - sepanta1990 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۰ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۲ ق.ظ)neda.h نوشته شده توسط: یعنی کسی حال نداره ۴خط راجع به دانشگاهش بنویسه؟ سلام یا الله..اینجا چرا کسی نیست. پس مجبروم خودم نظر بدم P: من ارشد نمیدونم چیه. ولی شریف کلا خوبه. |
مقایسه دانشگاه های تهران در گرایش های شبکه و امنیت - neda.h - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۱۹ ق.ظ
دستت درد نکنه!!! |