فصل های ۶و۷ موریس مانو - نسخهی قابل چاپ |
فصل های ۶و۷ موریس مانو - noorolhoda - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۱ ق.ظ
سلام به کنکوری های عزیز وقتتون بخیر من دارم معماری رو از روی مانو میخونم میخواستم ببینم که فصل های ۶ و ۷ اش رو هم باید بخونم یا نیازی نیست؟ فصل ۶: برنامه نویسی کامپیوتر پایه فصل۷ : کنترل ریز برنامه نویسی شده |
RE: فصل های ۶و۷ موریس مانو - afrooz-OMD - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۱۷ ق.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۱ ق.ظ)noorolhoda نوشته شده توسط: سلام به کنکوری های عزیز سلام کنترل ریز برنامه نویسی شده که خیلی مهمه حتمن باید بخونی اون یکی رو هم همینطور فصل۶ زبان RTL؟؟ اگه همینه باید بخونی |
RE: فصل های ۶و۷ موریس مانو - Farzamm - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۱۸ ق.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۱ ق.ظ)noorolhoda نوشته شده توسط: سلام به کنکوری های عزیز فصل شش زیاد لازم نیست / ولی فصل ۷ رو حتماً بخونید هر سال از این مبحث سوال میاد (۹۴ هم یکی اومد که اکثراً غلط زدند) / البته این مباحث رو مانو خوب توضیح نمیده و فقط به عنوان یه مثال از ریزبرنامه نویسی می توونی این فصل رو بخوونی |
RE: فصل های ۶و۷ موریس مانو - saeedhaydari61@gmail.com - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۰ ق.ظ
سلام .از من میشنوین اصلا مانو نخونین نمی تونین تست جواب بدین خیلی از قسمتهار و ناقص گفته .من پارسال کلاس دکتر جلالی رفتم ایشونم مانو رو به هیچ وجه توصیه نکردند .نظر ایشون پترسون بود البته من کتاب پترسون رو نخوندم. |