|
|
توابع بازگشتی - نسخهی قابل چاپ |
|
توابع بازگشتی - فاطمه ارشد ای تی - ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۸ ب.ظ
الگوریتم بازگشتی تابع [tex]\sum i[/tex] به صورت زیر می باشد [tex]int\: \: \: \: \: \: \: \: Rec(int\: n)[/tex] [tex]\opencurlybrace[/tex] [tex]if(n==1)[/tex] return 1 else [tex]return\: \: \: \: n Rec(n-1)[/tex] [tex]\closecurlybrace[/tex] رابطه بازگشتی مربوط به مرتبه زمانی این الگوریتم به صورت [tex]T(n)=T(n-1) \theta(1)[/tex] می باشد لطفا بگید چگونه رابطه بازگشتی بالا را بدست اورد ؟ |
|
RE: توابع بازگشتی - gunnersregister - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۵۵ ب.ظ
پاسخ جدید (پاسخ کامل) : توضیح: [tex]\theta(1)[/tex] به خاطره عملیات جمع در عبارت [tex]return\: \: \: \: \: n Rec(n-1)[/tex] هستش و به صورت جمع ظاهر میشه. اما قسمت اصلی رابطه بازگشتی به خاطر اینه که در ابتدا ما تابع [tex]Rec(n)[/tex] رو داریم و در فراخوانی مجدد تابع [tex]Rec(n-1)[/tex] رو داریم .پس رابطه مرتبه زمانی یه شکل زیر درمیاد: [tex]Rec(n)=Rec(n-1) 1[/tex] شما باید محاسبات مورد نیاز رو به دست آوردن مرتبه زمانی لحاظ کنید. |
|
RE: توابع بازگشتی - فاطمه ارشد ای تی - ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۸ ب.ظ
اما قسمت اصلی رابطه بازگشتی به خاطر اینه که در ابتدا ما تابع [tex]Rec(n)[/tex] رو داریم و در فراخوانی مجدد تابع [tex]Rec(n-1)[/tex] رو داریم .پس رابطه مرتبه زمانی یه شکل زیر درمیاد: [tex]Rec(n)=Rec(n-1) 1[/tex] شما باید محاسبات مورد نیاز رو به دست آوردن مرتبه زمانی لحاظ کنید. [/quote] این قسمت بالا را نفهمیدم، مثلا برای بدست اوردن رابطه بازگشتی الگوریتم a تفسیم بر b که در صفحه ۱۹ طراحی الگوریتم مدرسان شریف اومده چطوری بدست می اوریم یا الگوریتم بزرگترین مقسوم علیه مشترک محاسبات مورد نیاز چی ان؟ لطفا بیشتر توضیح بدین |
|
RE: توابع بازگشتی - gunnersregister - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۰ ب.ظ
من این کتابو ندارم. اگه میتونید از اوون صفحه عکس بگیرید و آپلود کنید. |
|
RE: توابع بازگشتی - فاطمه ارشد ای تی - ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۰ ب.ظ
من این کتابو ندارم. اگه میتونید از اوون صفحه عکس بگیرید و آپلود کنید. [/quote] ببینید توی این کتاب الگوریتم های جمع اعداد ، فاکتوریل، ضرف، توان، تقسیم و بزرگترین مقسوم علیه مشترک را اورده، من می خوام بدونم هر کدومو چطوری [tex]T(n)[/tex] هاشونو یعنی رابطه بازگشتی هاشونو بدست می اریم تا بتونیم مرتبه زمانیشون هم بدست بیاریم |
|
RE: توابع بازگشتی - gunnersregister - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۵۷ ق.ظ
پاسخ : |