تغییرات در منو آکاردئونی نوشته شده با javascript - نسخهی قابل چاپ |
تغییرات در منو آکاردئونی نوشته شده با javascript - alirezaei - 09 فروردین ۱۳۹۴ ۰۸:۳۲ ب.ظ
سلام، من به یه منو آکاردوئونی احتیاج داشتم که منو اول اون به صورت پیش فرض باز باشه، اسکریپتی که برای این منو در حالت عادی دارم اینه که همه منو ها بسته است ، میخوام تغییرش بدم ، راهنمایی بفرمایید لطفا. چند ماه پیش یکم روش وقت گذاشتم ولی به نتیجه ای نرسیدم و ولش کردم، الان دیگه امیدم به شماست. کد منو در حال حاضر: کد php: <script type="text/javascript"> این هم قسمت body کد php: <div id="proboxmain" class="proboxmain"> این هم قسمت css مرتبط با منو کد php: <style type="text/css"> |
RE: تغییرات در منو آکاردئونی نوشته شده با jscript - MiladCr7 - 09 فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۱۷ ب.ظ
سلام به اول کد جاوا اسکریپتتون این رو اضافه کنید ببینید شکل مد نظرتون این نیست!! کد php: window.onload = function () { |
تغییرات در منو آکاردئونی نوشته شده با javascript - alirezaei - 09 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۲۹ ب.ظ
(۰۹ فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۱۷ ب.ظ)MiladCr7 نوشته شده توسط: سلام به اول کد جاوا اسکریپتتون این رو اضافه کنید ببینید شکل مد نظرتون این نیست!! درست شد!!! به همین سادگی(البته برا شما که بلدی) آقا خیلی ممنون. یبار از onload استفاده کردم تو این قسمت کد php: <div class="proboxtitle" onload="runprobox(1);"> وارد نبودن تو جاوا اسکریپت باعث دردسر است!!! |