|
|
تغییرات در منو آکاردئونی نوشته شده با javascript - نسخهی قابل چاپ |
|
تغییرات در منو آکاردئونی نوشته شده با javascript - alirezaei - 09 فروردین ۱۳۹۴ ۰۸:۳۲ ب.ظ
سلام، من به یه منو آکاردوئونی احتیاج داشتم که منو اول اون به صورت پیش فرض باز باشه، اسکریپتی که برای این منو در حالت عادی دارم اینه که همه منو ها بسته است ، میخوام تغییرش بدم ، راهنمایی بفرمایید لطفا. چند ماه پیش یکم روش وقت گذاشتم ولی به نتیجه ای نرسیدم و ولش کردم، الان دیگه امیدم به شماست. ![]() کد منو در حال حاضر: کد php: <script type="text/javascript">این هم قسمت body کد php: <div id="proboxmain" class="proboxmain">این هم قسمت css مرتبط با منو کد php: <style type="text/css"> |
|
RE: تغییرات در منو آکاردئونی نوشته شده با jscript - MiladCr7 - 09 فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۱۷ ب.ظ
سلام به اول کد جاوا اسکریپتتون این رو اضافه کنید ببینید شکل مد نظرتون این نیست!! کد php: window.onload = function () { |
تغییرات در منو آکاردئونی نوشته شده با javascript - alirezaei - 09 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۲۹ ب.ظ
(۰۹ فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۱۷ ب.ظ)MiladCr7 نوشته شده توسط: سلام به اول کد جاوا اسکریپتتون این رو اضافه کنید ببینید شکل مد نظرتون این نیست!! درست شد!!! به همین سادگی(البته برا شما که بلدی) آقا خیلی ممنون.![]() یبار از onload استفاده کردم تو این قسمت کد php: <div class="proboxtitle" onload="runprobox(1);"> ![]() وارد نبودن تو جاوا اسکریپت باعث دردسر است!!! |