خطا موقع Build پروژه - نسخهی قابل چاپ |
خطا موقع Build پروژه - tabassomesayna - 09 فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۳۰ ب.ظ
سلام .. گاهی اوقات موقع اجرای پروژه این خطا بوجود میاد باید ویژالو ببندم و باز کنم تا بتونم اجرا کنم.. دلیلش چیه؟ متن یکیش اینه : کد php: Error 20 Could not copy "obj\Debug\SoftCruiser.exe" to "bin\Debug\SoftCruiser.exe". Exceeded retry count of 10. Failed.SoftCruiser_UserDrive |
RE: خطا موقع Build پروژه - sixsixsix - 09 فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۳۳ ب.ظ
(۰۹ فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۳۰ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط: سلام .. گاهی اوقات موقع اجرای پروژه این خطا بوجود میاد باید ویژالو ببندم و باز کنم تا بتونم اجرا کنم.. دلیلش چیه؟ من هم با این مشکل رو به رو شدم مشکل اینه که وقتی برنامه رو میبندید از قسمت پروسس ها خارج نمیشه باید هـــــــــربــــــــــــار برید و از لیست پروسس ها خارجش کنید یا اینکه ویژوال رو ببندید و باز کنید |
خطا موقع Build پروژه - tabassomesayna - 09 فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۳۶ ب.ظ
اخه قبلا" اینطوری نبود.چی باعث میشه یهو اینجوری بشه ؟! |
خطا موقع Build پروژه - MiladCr7 - 09 فروردین ۱۳۹۴ ۰۴:۴۱ ب.ظ
سلام.هنوزم همین مشکل رو دارید؟؟؟ |
خطا موقع Build پروژه - tabassomesayna - 09 فروردین ۱۳۹۴ ۰۴:۴۷ ب.ظ
چرا هنوز ؟! مگه قبلا" داشتم !! |
خطا موقع Build پروژه - MiladCr7 - 09 فروردین ۱۳۹۴ ۰۴:۵۵ ب.ظ
میگم این خطایی که موقع Build به وجود اومده براتون .علتش رو فهمیدید؟؟ |
خطا موقع Build پروژه - tabassomesayna - 09 فروردین ۱۳۹۴ ۰۴:۵۸ ب.ظ
نه دیگه اگه فهمیده بودم که تاپیک براش باز نمی نمودم ! |
خطا موقع Build پروژه - MiladCr7 - 09 فروردین ۱۳۹۴ ۰۵:۰۵ ب.ظ
راستش من خودم با یه همچین چیزی مواجه نشدم ولی یه چند تا چیز در موردش دیدم. clean + Build رو امتحان کردید؟؟؟ یا اگه احیانا انتی ویروس Avast دارید غیر فعالش کنید و و بعدش پروژه رو Build کنید . اینم یه امتحان کنید : روی فرم اصلی کلیک کنید و از قسمت Event ها متد FormClosing رو انتخاب کنید و این کد رو توش بنویسید : کد: private void form1_FormClosing(object sender, FormClosingEventArgs e) |