کمک در یادگیری php - نسخهی قابل چاپ |
کمک در یادگیری php - miss maryam - 07 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۳۸ ب.ظ
سلام دوستان راستش من html و css رو تا حدودی کار کردم اما برای php هر چقدر هم که بخونم چون عملی کار نمیکنم نمیتونم یاد بگیرم از دوستان کسی هست که حرفه اش طراحی سایت باشه و بتونه در حین کارش بهم یاد بده و از من کار بخواد؟ |
کمک در یادگیری php - blackhalo1989 - 07 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۵۱ ب.ظ
خوب خودتون یه پروژه برای خودتون تعریف کنید مثلا یه CMS |
RE: کمک در یادگیری php - miss maryam - 07 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۱۸ ب.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۵۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: خوب خودتون یه پروژه برای خودتون تعریف کنید مثلا یه CMS |
کمک در یادگیری php - blackhalo1989 - 07 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۳۵ ب.ظ
سورس برای چی؟ از صفر شروع می کنید به نوشتن به CMS با PHP |
کمک در یادگیری php - miss maryam - 07 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ
خب باید از یه جا یاد بگیرمش!!!! |
RE: کمک در یادگیری php - blackhalo1989 - 07 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۵۲ ب.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ)miss maryam نوشته شده توسط: خب باید از یه جا یاد بگیرمش!!!!خوب از اول بگید بلد نیستم. من فکر کردم بلد هستید میخواید پروژه تعریف کنید. کتاب بخونید. |
RE: کمک در یادگیری php - miss maryam - 07 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۵۵ ب.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۵۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:گفتم css و html بلدم php زیاد کار نکردم و بلد نیستم خیلی از دستوراتشو(07 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ)miss maryam نوشته شده توسط: خب باید از یه جا یاد بگیرمش!!!!خوب از اول بگید بلد نیستم. من فکر کردم بلد هستید میخواید پروژه تعریف کنید. |
RE: کمک در یادگیری php - blackhalo1989 - 07 اسفند ۱۳۹۳ ۰۳:۱۹ ب.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۵۵ ب.ظ)miss maryam نوشته شده توسط:یه کتاب زبان اصلی خوب پیدا کنید و شروع کنید به خوندن.(07 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۵۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:گفتم css و html بلدم php زیاد کار نکردم و بلد نیستم خیلی از دستوراتشو(07 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ)miss maryam نوشته شده توسط: خب باید از یه جا یاد بگیرمش!!!!خوب از اول بگید بلد نیستم. من فکر کردم بلد هستید میخواید پروژه تعریف کنید. |
کمک در یادگیری php - one hacker alone - 11 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۰۷ ق.ظ
سلام اگه php رو بلد هستید و مشکل سر پروژه اس تا شما رو وارد پروژه تجاری کنم اگه php رو بلد نیستید و نمیدونید در یک پروژه ی واقعی چجوری ازش استفاده میکنن حتما کتاب های چاپی و الکترونیک دارای مثال هستن و میتونید کار کنید اگه میخواید کاربردی یاد بگیرید برید اموزشگاه یا دوره هایی که انلاین برگزار میشه اتفاقا در دوره ی c# که داره برگزار میشه چند نفری میخواستن php یاد بگیرن اما چون به حد نصاب نرسید برگزار نکردیم |