پیشنهاد شما برای ریکاوری فایل های از دست رفته من (کمک خیلی فوری) - نسخهی قابل چاپ |
پیشنهاد شما برای ریکاوری فایل های از دست رفته من (کمک خیلی فوری) - shamim_s - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۲ ق.ظ
س[i]لام دوستان ... من دیروز یه نرم افزار زیپ نسخه پورتابل دانلود کردم. وقتی خواستم از توی فولدری فایل مورد نظر رو انتخاب کنم برای زیپ شدن، بعد که add to zip رو زدم نه تنها زیپ نکرد. کل اطلاعات فایل های موجود در فولدر رو از بین برد. من تمام زندگیم تو اون فولدر جمع شده بود.... حالا تو رو خداااااااااااا کمک کنید...تو رو خدااااا [/i] |
پیشنهاد شما برای ریکاوری فایل های از دست رفته من (کمک خیلی فوری) - Omn1990 - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۱ ق.ظ
برنامه کم حجم ولی قوی runtime data fat32/ntfs رو از soft98 بگیر گوگلش کن پیدا میکنی،فقط اطلاعاتی رو اضافه نکنی به اون درایو |
پیشنهاد شما برای ریکاوری فایل های از دست رفته من (کمک خیلی فوری) - shamim_s - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۵ ق.ظ
من نرم افزار زیاد دانلود کردم. ولی همه تو register کردن مشکل دارن!!! ارورشون اینه که کدهاشون زیاد استفاده شده!!! |
پیشنهاد شما برای ریکاوری فایل های از دست رفته من (کمک خیلی فوری) - Omn1990 - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ق.ظ
من خودم نرم افزاری که پیشنهاد دادمو استفاده کردم بین کلی نرم افزار انتخابش کردم وبا حجم کم قدرتی که داره واقعا عجیبه،راحتم رجیستر میشه شما یه بار امتحان از دست روی دست گزاشتن که بهتره! |