بررسی سوالات غلط نرم افزار - نسخهی قابل چاپ |
بررسی سوالات غلط نرم افزار - farzadghadami - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۵ ب.ظ
سلام دوستان سوال ۳۳ انتگرال \int z^{3\: \: }z\: \: e^{\frac{1}{z-1\: \: \: }}\: \: که باید ضرب در چهار میشده بود و نشده بود سوال کارخانه a,b که احتمال غطا رو داده بود سوال توزیع گاما که دوستان اگه بدونن بین صفر و بینهایت جوابش برحسب فاکتوریل میشه نه بر حسب چیز دیگه و سوالی که گراف داده بود و و گفته بود چنتا از این چهار گزینه درسته که اگه میگفتی همبنده ۳ گزینه درست و اگه ناهمند ۰ گزینه درست که در صورت سوال همبندی شو نگفته بود ینظر من غلط هستن و باید حذف بشن از تمام دوستان تنما دارم که بررسی کنن و بعد بررسی در صورت تشخیص اشتبه بودن به سنجش درخواست حذف این سوالا رو بدن در ضمن توزیع گاما رو با توزیع نرمال اشتباه نگیرید |
RE: بررسی سوالات غلط نرم افزار - noronet - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۴ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۵ ب.ظ)farzadghadami نوشته شده توسط: سلام دوستان سوال ۳۳ انتگرال \int z^{3\: \: }z\: \: e^{\frac{1}{z-1\: \: \: }}\: \: که باید ضرب در چهار میشده بود و نشده بود سوال کارخانه a,b که احتمال غطا رو داده بود سوال توزیع گاما که دوستان اگه بدونن بین صفر و بینهایت جوابش برحسب فاکتوریل میشه نه بر حسب چیز دیگه و سوالی که گراف داده بود و و گفته بود چنتا از این چهار گزینه درسته که اگه میگفتی همبنده ۳ گزینه درست و اگه ناهمند ۰ گزینه درست که در صورت سوال همبندی شو نگفته بود ینظر من غلط هستن و باید حذف بشننخیر هم .. اون هر چهارتا صحیح بود .. وقتی سوال اعلام نمیکنه یعنی همبنده و همچنین بدون جهت این که دیگه عرفه... |