حواشی کنکور ۹۴ کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
حواشی کنکور ۹۴ کامپیوتر - doost4 - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۶ ب.ظ
سلام دوستان. نمیدونم شما هم دقت کردین یا نه اما امسال دفترچه ها یه فرقایی داشت. ۱- به سوال ممیز شناور معماری دقت کردین؟ اون سوال به صورت دست نویس بود اما هیچ مشکلی واسه تایپ نداشت! نه شکل خاصی و نه فرمولی که سخت باشه تایپش. ۲- سوالای سیستم عامل که اصلا طبق هیچ شرایطی استاندارد نبودن. از بحث تنوع سرفصل سوالا که بگذریم به نظرتون امکانش هست که طراح با وجود علم بر اینکه این دو سوال عینا پارسال اومده بازم بیارتشون؟ اونم تو سیستم عاملی که تقریبا از سال ۹۰ هر سال تستاش کاملا جدید و متفاوته! ۳- هر سال حاشیه دفترچه یه محلی واسه محاسبات داشت اما امسال نه! نمیخوام بدبین باشم اما شما باشین ذهنتون جایی نمیره ؟ |
حواشی کنکور ۹۴ کامپیوتر - hkma - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۱ ب.ظ
رفیق، خدا وکیلی کنکورو بد بودی حالا میخوای به تایپیست سنجش گیر بدی!!! |
خسته نباشید به کنکوری های نرم افزار ۹۴ - علیپور - ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۲ ب.ظ
کنکور ۹۴ هم گذشت، واقعا بعد یه سال آدم خسته میشه کسانی که زحمت کشیدن و درس خواندن، مثل خودم انشاءالله که از جایی که دوست داریم قبول بشیم و خستگیمون در بره |
RE: حواشی کنکور ۹۴ کامپیوتر - doost4 - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۱۹ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۱ ب.ظ)hkma نوشته شده توسط: رفیق، خدا وکیلی کنکورو بد بودی حالا میخوای به تایپیست سنجش گیر بدی!!! نه اتفاقا من که خوب دادم و راضیم. منظورم این بود که سوالا کاملا با عجله و بدون منطق انتخاب شده بودن |
RE: حواشی کنکور ۹۴ کامپیوتر - ttm - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۳۳ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۱۹ ب.ظ)doost4 نوشته شده توسط:(18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۱ ب.ظ)hkma نوشته شده توسط: رفیق، خدا وکیلی کنکورو بد بودی حالا میخوای به تایپیست سنجش گیر بدی!!! منم موافقم باهات فک کنم کل طراحا عوض شده بودن !!! |
RE: حواشی کنکور ۹۴ کامپیوتر - shabnamZ - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۴۶ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۶ ب.ظ)doost4 نوشته شده توسط: سلام دوستان. نمیدونم شما هم دقت کردین یا نه اما امسال دفترچه ها یه فرقایی داشت. ۱- به سوال ممیز شناور معماری دقت کردین؟ اون سوال به صورت دست نویس بود اما هیچ مشکلی واسه تایپ نداشت! نه شکل خاصی و نه فرمولی که سخت باشه تایپش. ۲- سوالای سیستم عامل که اصلا طبق هیچ شرایطی استاندارد نبودن. از بحث تنوع سرفصل سوالا که بگذریم به نظرتون امکانش هست که طراح با وجود علم بر اینکه این دو سوال عینا پارسال اومده بازم بیارتشون؟ اونم تو سیستم عاملی که تقریبا از سال ۹۰ هر سال تستاش کاملا جدید و متفاوته! دقیقا ...... فک کن مثلا ما این همه زحمت می کشیم ... سازمان سنجش به خودش زحمت نمیده که حداقل یه ویرایشی انجام بده .... سوالا یه جوری بود که انگار همون شب قبلش طراحی و زیراکس شده بود .. |
حواشی کنکور ۹۴ کامپیوتر - دیبا مدرس - ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۱ ب.ظ
من یه سوال اساسی برام پیش اومده مسئولین کنکور به اون دنیا اعتقاد دارن؟؟ تا سال ۸۶ که امتحان هفته اول اسفند بود بعد ییهویی سه هفته انداختن جلو. امسالم که نمیدونم رو چه حسابی ۱۰ دقیقه از دفترچه اول کم کردن!!!! |
حواشی کنکور ۹۴ کامپیوتر - faza - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۱ ب.ظ
یه ابله بیشعور تو کلاس ما از نیم ساعت قبل از تموم شدن وقت دفترچه اول، تاااا زمانی که دفترچه دوم رو دادن، داشت با مراقب بحث میکرد که باید دفترچه دوم رو به من بدید، من برم، من کار دارم، شما باید طبق دستورالعمل رفتار کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خدا لعنتش کنه فقط همینو میتونم بگم. از اون ابله تر مراقب بود، که داشت باهاش کل کل میکرد! ازش چندبار تمنا کردم تا بالاخره بیخیال شد. یکی نیست به اون بگه، آخه تو که روز جمعه! کاری مهمتر از کنکور داری، اصن واسه چی میای کنکور میدی؟؟؟؟؟ |
RE: حواشی کنکور ۹۴ کامپیوتر - elham joon - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۴ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۱ ب.ظ)faza نوشته شده توسط: یه ابله بیشعور تو کلاس ما از نیم ساعت قبل از تموم شدن وقت دفترچه اول، تاااا زمانی که دفترچه دوم رو دادن، داشت با مراقب بحث میکرد که باید دفترچه دوم رو به من بدید، من برم، من کار دارم، شما باید طبق دستورالعمل رفتار کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من از خوش شانسی ام در کلاسی افتاده بودم که احساس کردم همه اومدن تعطیلات؟!!کنکور کیه؟ کنکور چیه؟ |
حواشی کنکور ۹۴ کامپیوتر - علیپور - ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۵ ب.ظ
رو تخصصی ها حساب ویژه باز کردم بلننننننننننننننند مدت |
حواشی کنکور ۹۴ کامپیوتر - silvana* - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۱۵ ب.ظ
دوستان به نظرتون امسال سخت بود یا پارسال؟ |
RE: حواشی کنکور ۹۴ کامپیوتر - batouei - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۳۵ ب.ظ
بنظر من راحت بود ولی واسه کسایی ک مثل من سخت خونده بودن بد شد |