سیستم عامل ای تی ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
سیستم عامل ای تی ۹۴ - saeidkhan - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۳۹ ب.ظ
بررسی سوالات سیستم عامل سوال سمافور دودویی سوال LRU که قاب رو نداده بود و باید حذف بشه سوال زمانبندی که راحت بود سوال RR با FCFS سوال مقدار h گه میشد ۱۹۹/۲۰۰ بقیه رو یادم نیس |
سیستم عامل ای تی ۹۴ - n-hazrati - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۶ ب.ظ
امیدوارم همه اون تستایی که نزدم حذف شه |
سیستم عامل ای تی ۹۴ - melika12345 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۱۰ ب.ظ
سوال اخر چی میشد ؟مقدار اچ میخواست |
سیستم عامل ای تی ۹۴ - saeidkhan - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۱۳ ب.ظ
مقدار اچ ۹۹/۲۰۰ |
RE: سیستم عامل ای تی ۹۴ - Hamzeh.S - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۱۳ ب.ظ
سوال آخر فکر می کنم ۱۹۹/۲۰۰ می شد. RR , FCFS هم باید کاری کنیم که هرکاری در الگوریتم RR با یک بارنوبتش شدن کارش روانجام بده و خارج شه که اگه درست بگم می شد زمان اجرا کمترازکوانتوم تعیین شده باشه. |
RE: سیستم عامل ای تی ۹۴ - saeidkhan - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۱۹ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۱۳ ب.ظ)King2 نوشته شده توسط: سوال آخر فکر می کنم ۱۹۹/۲۰۰ می شد.کاملا درسته |
سیستم عامل ای تی ۹۴ - hkma - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ق.ظ
اون سوال LRU تعداد قاب های صفحه مشخص نشده بود!!!!!!!!!!!!!!!! |
سیستم عامل ای تی ۹۴ - abji22 - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۷ ب.ظ
اچ رو هرکاری کردم بدست نیومد |
سیستم عامل ای تی ۹۴ - n-hazrati - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ب.ظ
سمافور چی میشد؟ |
RE: سیستم عامل ای تی ۹۴ - JAFARI71 - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۶ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۳۹ ب.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط: بررسی سوالات سیستم عامل اول از همه به نظرم سوال LRU اشتباه نبود و میشد ۱۲ (دلیل هم دارم :دی) اون جدول صفحه رو زدم ۳ سطح. امیدوارم درست باشه RR میشه همون که زمان اجرای پردازنده ها کوچکتر از کوانتوم باشه سوال زمانبندی میشد P2 = 10 و p4 = 9 تا جایی که یادمه نرخ اصابت میشد ۱۹۹/۲۰۰ درسته؟ |
RE: سیستم عامل ای تی ۹۴ - zorkide - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۲ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۶ ب.ظ)JAFARI71 نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۳۹ ب.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط: بررسی سوالات سیستم عامل میشه دلیلتون رو برای سوال LRU بفرمایین؟ وقتی نگفته چند تا خونه حافظه در اختیار داریم شما چطور میگین اشتباه نبوده؟؟؟ |
سیستم عامل ای تی ۹۴ - threefx - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ ب.ظ
سوالاتی که دوستان گفتن درست بود جز اون LRU که صد در صد غلط هست خیالتون راحت ! من نرخ اصابت رو نرسیدم البته حل کنم ... و اینکه سمافور دودویی میشد دقیقا ۳ تا صفر چاپ میکنه ... |
RE: سیستم عامل ای تی ۹۴ - Densike - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ ب.ظ)threefx نوشته شده توسط: سوالاتی که دوستان گفتن درست بود جز اون LRU که صد در صد غلط هست خیالتون راحت !بله سمافور دقیقا ۳ میشد چون ۲ تا پروسس دیگه حلقه نداشتن که دوباره اجرا شن |
RE: سیستم عامل ای تی ۹۴ - JAFARI71 - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۳ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۲ ب.ظ)zorkide نوشته شده توسط:(18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۶ ب.ظ)JAFARI71 نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۳۹ ب.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط: بررسی سوالات سیستم عامل من دیدم شماره صفحات ۰،۱،۲،۳،۴،۷ بود فقط یعنی با ۶تا قاب صفحه تعداد نقص صفحه میشد صفر من واسه تعداد قاب ۲،۳،۴،۵ حساب کردم واسه ۵ تا قاب صفحه میشه ۷ واسه ۴ تا قاب صفحه میشه ۸ واسه ۳ تا قاب صفحه میشه ۱۲ واسه ۲ تا قاب صفحه میشه ۱۷ تنها جواب بین گزینه ها ۱۲ میشد! نمیدونم منطقی هست یا نه ولی نمیدونم چرا سر کنکور این راه به ذهنم رسید |
سیستم عامل ای تی ۹۴ - hkma - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۱۴ ق.ظ
بچه ها نکته سمافور این بودش که دودویی بود یعنی فقط یا ۰ یا ۱/ جوابش هم دقیق دوبار بود چون بیشتر از دو بار چاپ ۰ در تمام حالات مقدار سمافور ها بیشتر از ۱ میشد. |