هوش مصنوعی- مهندسی کامپیوتر ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
هوش مصنوعی- مهندسی کامپیوتر ۹۴ - saber1366 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۰ ب.ظ
سلام، لطفا اینجا فقط سوالات هوش مصنوعی را بزاریم و جواب بدیم. یک سوال بود IDA* چی جوابش میشد؟ |
هوش مصنوعی - me_pro - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۷ ب.ظ
سوال ۱ هوش مقاومته رو کسی حل کرد؟ من زدم ۵/۲ |
RE: هوش مصنوعی - Hamed_H8 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۷ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۰ ب.ظ)saber1366 نوشته شده توسط: سلام، لطفا اینجا فقط سوالات هوش مصنوعی را بزاریم و جواب بدیم. گزینه ۲ میشه ظاهرا ! |
RE: هوش مصنوعی - saber1366 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۸ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۷ ب.ظ)Hamed_H8 نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۰ ب.ظ)saber1366 نوشته شده توسط: سلام، لطفا اینجا فقط سوالات هوش مصنوعی را بزاریم و جواب بدیم. بعد از A ، بی انتخاب میشد یا سی؟ |
RE: هوش مصنوعی- مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Hamed_H8 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۲ ب.ظ
B طبیعتا |
RE: هوش مصنوعی- مهندسی کامپیوتر ۹۴ - MR.oracle - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۳ ب.ظ
چون هدف کمتره سقف بود هرکدوم بهینه تر بود یادم نمیات کدومش بود |
هوش مصنوعی- مهندسی کامپیوتر ۹۴ - saeidkhan - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۷ ب.ظ
ABDCD..... |
هوش مصنوعی- مهندسی کامپیوتر ۹۴ - hamedfayez - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۶ ب.ظ
گزینه ۲ شد و اینا نگید :دی ، گزینه رو بنویسید ... دفترچه ها ۶ نوع داشت ! |
هوش مصنوعی- مهندسی کامپیوتر ۹۴ - LunaM - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۵۰ ب.ظ
ABCD... احتمالاً درسته. |
RE: هوش مصنوعی- مهندسی کامپیوتر ۹۴ - mostafa222 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۰۸ ب.ظ
بچه ها سوال ارضای محدودیت رو من بستگی به مرحله داره زدم چون شاید اخر کار باشیم و خالی بشه اون وقت متوقف میشه و اگه نباشیم عقب گرد. (۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۷ ب.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط: ABDCD..... اره همین می شد |
هوش مصنوعی- مهندسی کامپیوتر ۹۴ - sana70 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۱ ب.ظ
اون سوال قابل قبول بود یا نه؟سازگار که نبود |
RE: هوش مصنوعی- مهندسی کامپیوتر ۹۴ - archer22 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۵ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۱ ب.ظ)sana70 نوشته شده توسط: اون سوال قابل قبول بود یا نه؟سازگار که نبودبله.قابل قبول بود.ولی سازگار نبود. ida* هم من همون طولانی تره رو زدم! اون که با ABDCD شروع میشد. |
هوش مصنوعی- مهندسی کامپیوتر ۹۴ - faza - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۸ ب.ظ
جوابهای من: ارضای محدودیت: عقب گرد میکنیم کدام عبارت بیش از یک بار استفاده میشود: عبارت ۲ IDA* : همونی که ۲ بار D رو میدید و بعد به هدف میرسید. ABDCD.... بعدیش: فقط قابل قبول، یعنی سازگار نیست. الگوریتم PDLL بود چی بود، اونو نزدم. هیچ غذایی نیست که همه دوست داشته باشند: یا x غذا نیست یا f(x) دوسش نداره.[/align] |
RE: هوش مصنوعی- مهندسی کامپیوتر ۹۴ - shoaib.narimani - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۸ ب.ظ)faza نوشته شده توسط: جوابهای من: خیلی جالبه دوست عزیز منم دقیقا ۵ تا هوش زدم ک هر پنج تاشو مث شما زدم ! ایشالا ک درسته |
RE: هوش مصنوعی- مهندسی کامپیوتر ۹۴ - me_pro - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۲ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۱ ب.ظ)sana70 نوشته شده توسط: اون سوال قابل قبول بود یا نه؟سازگار که نبود قابل قبولم نبود چون اون B ه H اش ۰ بود.. |