|
|
سوال همبندی مدرسان - نسخهی قابل چاپ |
|
سوال همبندی مدرسان - tm.viper - 10 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ب.ظ
سلام میشه بگین چرا گزینه ۴ نمیشه خوب احتمال داره بزرگترین یال گراف توی MST باشه که اگه حذفش کنیم مجبور شیم از یه مسیر دیگه ای بریم که نسبت به قبل بهینه نیست و مجموع وزنهاش بیشتر بشه! |
RE: سوال همبندی مدرسان - Densike - 10 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۸ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ب.ظ)tm.viper نوشته شده توسط: سلام میشه بگین چرا گزینه ۴ نمیشهبزرگترین یال یک دور نه گراف .. بزرگترین یال یک دور حتما توی MST نیست |
|
RE: سوال همبندی مدرسان - MShariati - 10 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۴۳ ب.ظ
سلام به نظرم ۱ و ۴ هردو درستند. نقل قول: بزرگترین یال یک دور نه گراف .. بزرگترین یال یک دور حتما توی MST نیستبه راحتی میشه برای این ادعا مثال نقض آورد. |
|
RE: سوال همبندی مدرسان - tm.viper - 10 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ب.ظ
بابا این مدرسان واقعا طراحای بدرد نخوری داره هر سری میام خونه مشکل دارم با این جواباش |
|
RE: سوال همبندی مدرسان - Densike - 10 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ب.ظ
دوست عزیز اگر میشه مثال نقض بیار |
|
RE: سوال همبندی مدرسان - L3ic - 10 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ
به نظر من که گزینه های ۲ و ۳ درسته و همون حرف دوستمون رو قبول دارم که یال بزرگتر داخل دور، اصلا تو MST نیست (۱۰ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۴۳ ب.ظ)MShariati نوشته شده توسط: سلام مثال نقضتون چیه؟ |
RE: سوال همبندی مدرسان - Densike - 10 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ)L3ic نوشته شده توسط: به نظر من که گزینه های ۲ و ۳ درستهمنم با نظر شما موافقم |
|
RE: سوال همبندی مدرسان - MShariati - 11 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ق.ظ
سلام مثال نقض: [attachment=17946] تور بهینه محیط این شکل می باشد. همچنین توجه کنید که با حذف یال (۰و۲) درستی گزینه ۴ هم محرز میشود. نکتهی تستی: هر وقت خواستید به چنین سؤالی جواب بدید ولی خیلی بهش مسلط نیستید و یا وقت برای حلش ندارید، گزینههای محدودتر به احتمال قویتری غلط میباشند. گزینههای ۲ و ۳ با داشتن عبارت "برابر" بسیار محدود و دقیق هستند، حال آنکه گزینههای ۱ و ۴ با داشتن عبارات "ممکن است" و "بیشتر" بسیار ریلکستر هستند. |
RE: سوال همبندی مدرسان - Densike - 11 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۹ ق.ظ
(۱۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ق.ظ)MShariati نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز از کی تا الان ۲ از ۳ بزرگتر شدّه سنگین ترین یال دور نه سبک ترین ... سنگین ترین تو مثال شما ۳ هست نه ۲ ... مثالتون اشتباهه واضحا .. در ضمن والله ۹۰% درصد مطمئنم که گزاره ای که گفتم (سنگین ترین یال دور در هیچ MST نیست ) رو توی CLRS دیده بودم |
RE: سوال همبندی مدرسان - MShariati - 11 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۷ ب.ظ
(۱۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۹ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط:(11 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ق.ظ)MShariati نوشته شده توسط: سلام چقدر عجولانه جواب میدید! بیشتر دقت کنید، فکر نمیکنم نیازی به توضیح بیشتر باشه. |
|
RE: سوال همبندی مدرسان - Densike - 11 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۳ ب.ظ
من اشتباه کردم ، یال ۰ به ۲ رو شما حذف کردید ولی باز هم حرف شما اشتباه هست یال ۰ ۲ توی هیچ MST نیست همونطوری که گفتم هزینه MST در هر ۲ صورت چه این یال باشه چه نباشه ۶ هست |
RE: سوال همبندی مدرسان - MShariati - 11 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۵۳ ب.ظ
(۱۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۳ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: من اشتباه کردم ، یال ۰ به ۲ رو شما حذف کردید عذر میخواهم؛ یک اشتباه اساسی کردم! من از اول به اشتباه TSP رو به جای MST در نظر گرفته بودم. ادعای فوق برای MST صد درصد درسته و همون ۲ و ۳ جوابه. |