محاسبه قطر گراف - نسخهی قابل چاپ |
محاسبه قطر گراف - shamim_70 - 10 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۲۴ ب.ظ
سلام محاسبه قطر گراف(ماکزیمم کوتاه ترین مسیرهایربین گره ها)رو چجوری با bfsمیشه بدست اوورد؟ دکتر یوسفی گفتن bfsرو هر گره حساب میکنیم.کسی میدونه چجوریه با مثال بگه؟ |
RE: محاسبه قطر گراف - IT93 - 10 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۷ ب.ظ
برا درخت ی بار bfs کافیه بزنید چون دوری وجود نداره بلندترین مسیر میشه قطر O(v برا گراف باید به ازای هر گره بزنید چون دور داریم و بلندترین و انتخاب کنیم o (v*v |
RE: محاسبه قطر گراف - tm.viper - 10 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۸ ب.ظ
قطر بلند ترین مگه نیست؟ فکر کنم با الگوریتم DFS برای گراف بدون وزن البته یا وزن برابر به جواب میشه رسید مرتبش هم n |
پاسخ : RE: محاسبه قطر گراف - shamim_70 - 10 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۳۵ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۷ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط: برا درخت ی بار bfs کافیه بزنید چون دوری وجود نداره بلندترین مسیر میشه قطرسلام ایشون تو جزوشون نوشته برای هر راس bfsمیزنیم مرتبه رو (لیست مجاورتی گرفتن) O(v(v+e)) تا اینجاشو میدونم ،تو مثال ک میخام بزنم نمیفهمم چجور قطر گراف رو از رو bfsمیفهمه (۱۰ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۸ ب.ظ)tm.viper نوشته شده توسط: قطر بلند ترین مگه نیست؟قطر گراف بزرگترین کوتاه تریم مسیر بین گره ها...کوتاه ترین مسیر از روbfsبدست میاد دیگه! |
RE: محاسبه قطر گراف - tm.viper - 10 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۱۹ ب.ظ
آخه در مورد درخت یه سوال امروز تو مدرسان اومد گفتم شاید واسه گراف هم dfs باشه |
RE: محاسبه قطر گراف - IT93 - 11 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۱۹ ب.ظ)tm.viper نوشته شده توسط: آخه در مورد درخت یه سوال امروز تو مدرسان اومد راجبش اینکه میشه یا نه باید فک کنم اما با dfs هم اگر بشه باز هزینه ش تویه گراف میشه مثل bfsیعنی خلاصه n نمیشه (۱۰ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۳۵ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: قطر گراف بزرگترین کوتاه تریم مسیر بین گره ها...کوتاه ترین مسیر از روbfsبدست میاد دیگه! همون bfs هست دیگه ! چیز خاصی نداره ک !bfs بزنید به ازای هر راس .ینی مبدا باید ب ازی همه راس ها قرار بگیره یا بعبارت دیگه هر راس حتما یکبار مبدا قرار گیرد!همه طول مسیر ها رو بنوسید در نهایت بزرگترین رو اانتخاب کنید |