|
|
روش حل چند نخی ها در RoundRobin یا RR عادی - نسخهی قابل چاپ |
|
روش حل چند نخی ها در RoundRobin یا RR عادی - mostafa2012 - 05 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۰ ب.ظ
سلام ببخشید من چند نخی ها در RR را بلد نیستم ... ولی RR عادی را بلدم... میشه RR چند نخی را توضیح دهید ... با RR عادی چ فرقی میکند؟ |
RE: روش حل چند نخی ها در RoundRobbin یا RR عادی - mcse2010 - 05 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۴ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۰ ب.ظ)mostafa2012 نوشته شده توسط: سلام در چند نخی با فقط یه نکته رو لحاظ کنی و انهم اینه که ببینی چه الگوریتمی برای فرایند گفته و چه چیزی برای نخ!!! عین همونه و هیچ فرقی نداره
|
RE: روش حل چند نخی ها در RoundRobin یا RR عادی - mostafa2012 - 06 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۰۵ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۴ ب.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط:باسلام مجدد(05 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۰ ب.ظ)mostafa2012 نوشته شده توسط: سلام بی زحمت روی یک مثال اگر توضیح دهید خیلی خیلی ممنون میشم... چون دقیق نفهمیدم چی گفتید.. باتشکر
|
RE: روش حل چند نخی ها در RoundRobin یا RR عادی - ehsansjs - 07 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ق.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۰۵ ب.ظ)mostafa2012 نوشته شده توسط:(05 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۴ ب.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط:باسلام مجدد(05 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۰ ب.ظ)mostafa2012 نوشته شده توسط: سلام مثلا دولت به شما یارانه میده بعدش دیگه کار نداره توی خونه شما چطور تقسیم بشه هر وقت تایم اسلایس تمام شد ازش میگیرهcpuرو
|
|
RE: روش حل چند نخی ها در RoundRobin یا RR عادی - mostafa2012 - 07 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۴۲ ق.ظ
سلام پس من اینطور فهمیدم که: پس منظورتون اینه که ما از همون روش RR که برای فرآیند ها میرفتیم ... فرض کنیم فرآیند داریم.... و هر وقت که فرآیندمون فراخوانی شد => به جای اینکه خودش بنویسیم => به ترتیب نخ هاش رو مینویسیم؟؟؟؟ درست گفتم؟؟؟ سوال ۲ => اگر اونجوری باشه که گفتم....=> بعضی سوالات میگه نخ دوم فرآیند اول زمانی آغاز میشه که نخ سوم فرآیند سوم انجام شده باشه چیکار کنیم؟؟؟ فک کنم منظورتون این باشه که اگر cpu به فرآیند اول رفت =>نخ اولش تموم شده بود و الان میبایس نخ دوم شروع بشه باید خودمون چک کنیم اگر فرآیند سوم نخ سومش تموم نشده => cpu دیگه به فرآیند اول ندیم و ازش بگیریم... درست فهمیدم؟؟؟سوال رو درست گفتم؟؟ باتشکر از توجهتان! |
|
RE: روش حل چند نخی ها در RoundRobin یا RR عادی - Ms. Saba - 25 فروردین ۱۳۹۵ ۰۹:۳۷ ب.ظ
کسی نیست اینو با یه مثال توضیح بده ؟؟ |