![]() |
نتایج کدوم یک از روش فراخوانی باهم یکسانند؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
نتایج کدوم یک از روش فراخوانی باهم یکسانند؟؟ - afagh.msm - 30 دى ۱۳۹۳ ۰۶:۵۶ ب.ظ
سلام خسته نباشید بچه ها من دوباره سر دوراهی موندم یکی منو ب راه راست هدایت کنه ![]() ![]() داخل کتاب پوران فصل ۱۰ نکته ۲۶ گفته فراخوانی با مقدارو نتیجه و فراخوانی با ارجاع نتایج یکسانی دارند.ازون طرف داخل تست ۸۴ گفته فراخوانی با ارجاع برای متغیرهای ساده با فراخوانی نام نتایجشون یکسان حالا کدوم با کدوم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: نتایج کدوم یک از روش فراخوانی باهم یکسانند؟؟ - amin1371 - 30 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۵۳ ب.ظ
(۳۰ دى ۱۳۹۳ ۰۶:۵۶ ب.ظ)afagh.msm نوشته شده توسط: سلام خسته نباشید سلام جفتشون درسته جواب توی فراخوانی با نام و فراخوانی با ارجاع وقتی پارامتر ساده باشه یکسانه ولی وقتی ارایه باشه جواب متفاوته |
RE: نتایج کدوم یک از روش فراخوانی باهم یکسانند؟؟ - afagh.msm - 30 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۵۷ ب.ظ
مرسی آقا امین |
RE: نتایج کدوم یک از روش فراخوانی باهم یکسانند؟؟ - amin1371 - 30 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۰۰ ب.ظ
(۳۰ دى ۱۳۹۳ ۰۹:۵۷ ب.ظ)afagh.msm نوشته شده توسط: مرسی آقا امین خواهش میکنم ولی م الان چک کردم جواب فراخوانی با مقدارو نتیجه و فراخوانی با ارجاع متفاوت هستش نمونش تست سال ۸۸ چی میشه پس اخرش؟ |
RE: نتایج کدوم یک از روش فراخوانی باهم یکسانند؟؟ - bluebaran - 30 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۱۲ ب.ظ
هم با نام و هم با مقدار نتیجه وقتی متغیر ساده باشه مثل ارجاع هست ولی بعضی مواقع مثلا وقتی با آرایه کار میکنیم ممکنه نتیجه یکی نباشه |
RE: نتایج کدوم یک از روش فراخوانی باهم یکسانند؟؟ - afagh.msm - 30 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ب.ظ
(۳۰ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۰۰ ب.ظ)amin1371 نوشته شده توسط:(30 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۵۷ ب.ظ)afagh.msm نوشته شده توسط: مرسی آقا امین با bluebaran موافقم چندتا از تیکه کدهایی که پوران گفته بودو نگاکردم وقتی ارایه است جواب متفاوت |
RE: نتایج کدوم یک از روش فراخوانی باهم یکسانند؟؟ - amin1371 - 30 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۲۲ ب.ظ
(۳۰ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ب.ظ)afagh.msm نوشته شده توسط:(30 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۰۰ ب.ظ)amin1371 نوشته شده توسط:(30 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۵۷ ب.ظ)afagh.msm نوشته شده توسط: مرسی آقا امین توی همین سوال خروجی تابع p فرق داره bluebaran درست میگه بستگی به پرامتر داره میخوای ببینی فرق داره تست ۸۷ رو ببین |