تالار گفتمان مانشت
سوال ۱۱۵ مدرسان ۱۰۰ درصد دوم - نسخه‌ی قابل چاپ

سوال ۱۱۵ مدرسان ۱۰۰ درصد دوم - MR.oracle - 26 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ب.ظ

دوستان چرا با logn
حلش کرده؟درسته؟میشه توضیح بدید؟

[تصویر:  327383_b3cba299869b0d79e43ac256b9c7ba91.jpg]

RE: سوال ۱۱۵ مدرسان ۱۰۰ درصد دوم - Densike - 27 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۲۹ ق.ظ

(۲۶ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ب.ظ)MR.oracle نوشته شده توسط:  دوستان چرا با n حلش کرده؟درسته؟میشه توضیح بدید؟

کافیه یکی یکی راس ها رو،پیمایش کنیم و هر دفعه یه خط از x به خط هامون بکشیم ... وقتی همه رأس ها طی شد ، زوایای ایجاد شده دور x رو جمع میزنیم اگر داخلش بوده،باشه باید جمعش ۳۶۰ بشه

RE: سوال ۱۱۵ مدرسان ۱۰۰ درصد دوم - ziba.O - 27 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ب.ظ

(۲۷ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۲۹ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط:  
(26 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ب.ظ)MR.oracle نوشته شده توسط:  دوستان چرا با n حلش کرده؟درسته؟میشه توضیح بدید؟

کافیه یکی یکی راس ها رو،پیمایش کنیم و هر دفعه یه خط از x به خط هامون بکشیم ... وقتی همه رأس ها طی شد ، زوایای ایجاد شده دور x رو جمع میزنیم اگر داخلش بوده،باشه باید جمعش ۳۶۰ بشه

تو سوالای مهندسی بود این سوال؟ جوابشو چند زده؟

RE: سوال ۱۱۵ مدرسان ۱۰۰ درصد دوم - kefsan - 27 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۲۹ ب.ظ

(۲۷ دى ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:  
(27 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۲۹ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط:  
(26 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ب.ظ)MR.oracle نوشته شده توسط:  دوستان چرا با n حلش کرده؟درسته؟میشه توضیح بدید؟

تو سوالای مهندسی بود این سوال؟ جوابشو چند زده؟

این که اصلا نگفته n، تو پاسخ نامه گزینه ۱ رو زده که به نظرم درسته

RE: سوال ۱۱۵ مدرسان ۱۰۰ درصد دوم - ziba.O - 27 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۳۸ ب.ظ

(۲۷ دى ۱۳۹۳ ۱۲:۲۹ ب.ظ)kefsan نوشته شده توسط:  این که اصلا نگفته n، تو پاسخ نامه گزینه ۱ رو زده که به نظرم درسته
آره یک رو زده ولی منم متوجه نمیشم منظورش چیه

RE: سوال ۱۱۵ مدرسان ۱۰۰ درصد دوم - Densike - 27 دى ۱۳۹۳ ۰۲:۰۹ ب.ظ

(۲۷ دى ۱۳۹۳ ۱۲:۳۸ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:  
(27 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۲۹ ب.ظ)kefsan نوشته شده توسط:  این که اصلا نگفته n، تو پاسخ نامه گزینه ۱ رو زده که به نظرم درسته
آره یک رو زده ولی منم متوجه نمیشم منظورش چیه

ببخشید دوستان من پاسخنامه رو ندیده بودم ... باز این راهی که گفتم رو شاید بشه بهتر کرد .. فکر میکنم راجبش

RE: سوال ۱۱۵ مدرسان ۱۰۰ درصد دوم - MR.oracle - 27 دى ۱۳۹۳ ۰۲:۲۳ ب.ظ

دیگه بدتر ..چجور شده log n آخه؟

این روش شهودیه..تو الگوریتم چجور پیاده میشه؟

RE: سوال ۱۱۵ مدرسان ۱۰۰ درصد دوم - ziba.O - 27 دى ۱۳۹۳ ۰۲:۵۰ ب.ظ

منم متاسفانه با این تحلیل زده بودم غلط از آب درومد Confused

RE: سوال ۱۱۵ مدرسان ۱۰۰ درصد دوم - kefsan - 28 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۳۷ ب.ظ

عزیزم گستت خوب باشه حله، از روابط منظم و اینا استفاده کرده. من خودم به شیوه جستجوس دودویی هم بهش رسیدم یه جورایی

RE: سوال ۱۱۵ مدرسان ۱۰۰ درصد دوم - ziba.O - 29 دى ۱۳۹۳ ۰۶:۴۴ ق.ظ

(۲۸ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۳۷ ب.ظ)kefsan نوشته شده توسط:  عزیزم گستت خوب باشه حله، از روابط منظم و اینا استفاده کرده. من خودم به شیوه جستجوس دودویی هم بهش رسیدم یه جورایی

خوب نیس گسستم،راه حلت چه جوری بود؟

RE: سوال ۱۱۵ مدرسان ۱۰۰ درصد دوم - Densike - 12 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۰۱ ب.ظ

ببینید الگوریتم این سوال اینجوریه ... چون ما همه چیزو تقریبا مرتب داریم ، با ۴ تا logn میتونیم بالاترین پایینترین چپترین و راستترین n ضلعی رو پیدا کنیم .. خب حالا کافیه از نقطه x به این چند راس یال رسم کنیم و زوایای ایجاد شده دور x رو جمع بزنیم .. اگر ۳۶۰ شه حاصل جمع یعنی داخلشه