سیستمهای توصیهگر و شبکههای اجتماعی - نسخهی قابل چاپ |
سیستمهای توصیهگر و شبکههای اجتماعی - mohammadali1990 - 26 دى ۱۳۹۳ ۰۵:۱۴ ب.ظ
سلام دوستان . امیدوارم اوضاع بکام و حالتون خوب باشه چه روشهایی هست که بشه از دیتاست یک سیستم توصیهگر مثل آمازون و سایتهایی از این قبیل، یک شبکه اجتماعی ساخت و با استفاده از ویژگیهایی که بما میده برای بهبود سیستم توصیهگر تلاش کرد؟ کسی تجربه یا راهنمایی داره بده لطفا ممنون میشم |
RE: درخواست فوری : سیستمهای توصیهگر و شبکههای اجتماعی - b.yalda1 - 26 دى ۱۳۹۳ ۰۶:۲۰ ب.ظ
سلام به نظرمیاد مسله رو اشتباه تعریف می کنید شما می تونید مسله رو این جوری تعریف کنید که بهبود الگوریتم سیستم های پیشنهادهنده با اسنفاده از ویژگی دیتاست امازون . یعنی شبکه گراف امازون چه ویژگی منحصر بفردی داره که باعث improving algorithm recommender systems بشه.؟ ولی یکی از متدهای که برای سیستم های توصیه گر استفاده میشه تشخیص گروه است. ما گره ها همانند رو در یک گروه قرار دهیم حالا در دیتا ست آمازون گره های همانند رو میشه کتاب با موضوع مشترک در نظر گرفت. امیدوارم این مطالب به دردتون بخوره |
درخواست فوری : سیستمهای توصیهگر و شبکههای اجتماعی - mohammadali1990 - 26 دى ۱۳۹۳ ۰۶:۵۰ ب.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۳ ۰۶:۲۰ ب.ظ)b.yalda1 نوشته شده توسط: سلام به نظرمیاد مسله رو اشتباه تعریف می کنید شما می تونید مسله رو این جوری تعریف کنید که بهبود الگوریتم سیستم های پیشنهادهنده با اسنفاده از ویژگی دیتاست امازون . ممنون آمازون رو که به عنوان مثال گفتم... اره. اخه وقتی نظر و پیشنهاد و توصیه داریم شبکه اجتماعی عملا وجود نداره. چه متدهایی هست ما بتونیم شبکه بسازیم؟ روشی میشناسید؟ بعدش میخوایم از طریق feature هایی که واسشون میذاریم به قول شما بهبود بدیم بله |
RE: درخواست فوری : سیستمهای توصیهگر و شبکههای اجتماعی - b.yalda1 - 26 دى ۱۳۹۳ ۰۷:۰۱ ب.ظ
تمام این مسایل در زیر دسته خوشه بندی گراف قرار می گیرد یعنی اول باید دیتاست مسله رو به شکل گراف نمایش داد حالا گراف می تواند ساده یا گراف وزن دار یا گراف جهت دار یا گراف جهت دار وزن دار در نظر گرفت. وبر اساس الگوریتم های خاصی انها رو خوشه بندی می کنند. سیستم های توصیه گر می تواند حتی زیر مجموعه پیش بینی لینک باشد یعنی ما براساس ویژگی های مسله آنها رو خوشه بندی می کنیم . من سیستم توصیه گر کار نکردم ولی دارم تشخیص گروه در شبکه های اجتماعی کار می کنم. |
درخواست فوری : سیستمهای توصیهگر و شبکههای اجتماعی - mohammadali1990 - 26 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۱۲ ب.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۳ ۰۷:۰۱ ب.ظ)b.yalda1 نوشته شده توسط: یعنی اول باید دیتاست مسله رو به شکل گراف نمایش داد حالا گراف می تواند ساده یا گراف وزن دار یا گراف جهت دار یا گراف جهت دار وزن دار در نظر گرفت. درسته. مرسی چه متدهایی هست برا تشکیل گراف از این دیتاها...؟ چنتا سرنخ یا کلیدواژه یاروش میتونین بهم بگین؟ |
RE: درخواست فوری : سیستمهای توصیهگر و شبکههای اجتماعی - b.yalda1 - 26 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ ب.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۱۲ ب.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط:ببنید ما کلا با مساله ای سروکار داریم که گراف مساله رو داریم تو بیشتر دیتا ستها معروف گراف مسله هم موجود است مثلا دیتا ستهای دانشگا استنفور است که تو قسمت ازمایشگاه شبکه های اجتماعی موجود است.(26 دى ۱۳۹۳ ۰۷:۰۱ ب.ظ)b.yalda1 نوشته شده توسط: یعنی اول باید دیتاست مسله رو به شکل گراف نمایش داد حالا گراف می تواند ساده یا گراف وزن دار یا گراف جهت دار یا گراف جهت دار وزن دار در نظر گرفت. ولی این که ما چه جوری به شکل گراف دربیاریم مربوط به دو موضوع مختلف مدلینگ و سمپلینگ میشه. |
درخواست فوری : سیستمهای توصیهگر و شبکههای اجتماعی - mohammadali1990 - 26 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ب.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ ب.ظ)b.yalda1 نوشته شده توسط: لی این که ما چه جوری به شکل گراف دربیاریم مربوط به دو موضوع مختلف مدلینگ و سمپلینگ میشه. بسیار خب ممنون |
RE: درخواست فوری : سیستمهای توصیهگر و شبکههای اجتماعی - equilibrium - 27 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۴۸ ق.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۳ ۰۶:۵۰ ب.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط: وقتی نظر و پیشنهاد و توصیه داریم شبکه اجتماعی عملا وجود نداره. چه متدهایی هست ما بتونیم شبکه بسازیم؟ روشی میشناسید؟ بعدش میخوایم از طریق feature هایی که واسشون میذاریم به قول شما بهبود بدیم بلهاحتمالا زمینه کاری مد نظر شما سیستم های توصیه گر مبتنی بر شبکه های اجتماعی است. در اینصورت شما حداقل دو نوع رابطه را باید در نظر بگیرید: روابطی که افراد (مشتری ها، کاربران، ...) با همدیگه دارن و روابط بین افراد و اجناس خریداری شده توسط هر فرد؛ کافیه شما هر فرد و همینطور هر آیتم رو بگیرید یک گره، و روابط تعریف شده بالا رو بگیرید یال؛ یعنی اگه x با y مثلا دوست هست و x آیتم w رو خریداری کرده، بین x و y یک یال و بین x و w هم یک یال به وجود میاد؛ بنابراین گراف رو شما خودتون از روی اطلاعات روابط دوستانه افراد (یا چیزای دیگه ای مثل کامنت گذاشتن، پست، لایک ...) و اطلاعات خرید مشتری ها بهمین سادگی استخراج می کنید و هیچ متد خاصی نه نداره و نه نیاز داره؛ یه سوال: "فوری" یعنی چی؟ |
درخواست فوری : سیستمهای توصیهگر و شبکههای اجتماعی - mohammadali1990 - 27 دى ۱۳۹۳ ۰۵:۰۴ ق.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۳ ۰۳:۴۸ ق.ظ)equilibrium نوشته شده توسط: هیچ متد خاصی نه نداره و نه نیاز داره؛بله زمینه کاریم همینه میخواستم با جزیات بیشتری بپرسم که اینجوری گفتم (۲۷ دى ۱۳۹۳ ۰۳:۴۸ ق.ظ)equilibrium نوشته شده توسط: یه سوال: "فوری" یعنی چی؟ چون عجله ای هست درخواستم. بزودی دفاع سمینارم در پیشه و خیلی شلوغ هست برنامم. تمرین و پروژه و سمینار و... |
RE: درخواست فوری : سیستمهای توصیهگر و شبکههای اجتماعی - memoljoon - 29 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۱۸ ب.ظ
ببخشید دوستان. من می خوام موضوع پایان نامم در مورد شبکه های اجتماعی باشه .مقالاتی که میخونم الگوریتم هایی نوشتن به زبانهای مختلف مثلا جاوا ولی نمیدونم این الگوریتم ها رو با چه نرم افزاری استفاده می کنند منظورم اینه این نمودارایی که رسم می کنند و این تحلیل ها با چه نرم افزاری هست؟ ممنون میشم راهنمایی کنین |
RE: سیستمهای توصیهگر و شبکههای اجتماعی - memoljoon - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۴۹ ب.ظ
من چند تا از این نرم افزارها رو پیدا کردم ولی هیچ جا واسسه کد زدن ندارند. مقالاتی که میخونم الگوریتم ها رو مقایسه کردن و خودشون الگوریتم نوشتن نمیدونم این کدها رو کجا وارد میکنند؟؟ |
سیستمهای توصیهگر و شبکههای اجتماعی - atenaa - 26 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۲۷ ب.ظ
کسی در زمینه سیستم های توصیه گر کمکی میتونه بهم بکنه؟ یکسری مطلب نیاز دارم اگر کسی مقاله ی فارسی یا لینکی داره ممنون میشم در اختیارم قرار بده |