این زبان چه رشته هایی رو تولید میکنه؟ - نسخهی قابل چاپ |
این زبان چه رشته هایی رو تولید میکنه؟ - Ametrine - 25 دى ۱۳۹۳ ۰۴:۰۸ ب.ظ
این زبان چه رشته هایی رو تولید میکنه؟ [tex]L_1=\{w\: \mid\: w=xy,x,y\: \in\{a,b\}^{\ast}\: ,\: |x|=|y|\}[/tex] |
RE: این زبان چه رشته هایی رو تولید میکنه؟ - MiladCr7 - 25 دى ۱۳۹۳ ۰۴:۵۳ ب.ظ
سلام.به نظرم همه رشته های متشکل از a , b به شرطی که طول رشته زوج باشه رو میده!!!!لامبدا هم که عضو رشته های زبان هستش |
RE: این زبان چه رشته هایی رو تولید میکنه؟ - Ametrine - 25 دى ۱۳۹۳ ۰۵:۱۶ ب.ظ
(۲۵ دى ۱۳۹۳ ۰۴:۵۳ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط: سلام.به نظرم همه رشته های متشکل از a , b به شرطی که طول رشته زوج باشه رو میده!!!!لامبدا هم که عضو رشته های زبان هستشممنون زبان منظمه دیگه؟ میشه عبارت منظمش رو بنویسید؟ این که نوشتم درسته؟ [tex](aa bb)^{\ast}[/tex] |
RE: این زبان چه رشته هایی رو تولید میکنه؟ - MiladCr7 - 25 دى ۱۳۹۳ ۰۵:۴۰ ب.ظ
عبارت منظمش اینه: [tex](aa ab ba bb)^{\ast}[/tex] هر ترکیبی از a , b به شرطی که طول رشته زوج باشه |
RE: این زبان چه رشته هایی رو تولید میکنه؟ - Ametrine - 25 دى ۱۳۹۳ ۰۵:۵۷ ب.ظ
(۲۵ دى ۱۳۹۳ ۰۵:۴۰ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط: عبارت منظمش اینه:آهان ممنونم |
RE: این زبان چه رشته هایی رو تولید میکنه؟ - archer22 - 26 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۰۸ ق.ظ
(۲۵ دى ۱۳۹۳ ۰۵:۴۰ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط: عبارت منظمش اینه:چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینجا که w=xy نیست که :| بین x و y ویرگول وجود داره. نکنه دارم چرت میگم ؟:دی آخه سوالش خیلی راحت به نظر میاد :| |
RE: این زبان چه رشته هایی رو تولید میکنه؟ - Ametrine - 26 دى ۱۳۹۳ ۰۴:۳۶ ب.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۳ ۰۱:۰۸ ق.ظ)archer22 نوشته شده توسط: چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ببخشید اشتباه تایپی بود، درستش کردم. |
RE: این زبان چه رشته هایی رو تولید میکنه؟ - archer22 - 26 دى ۱۳۹۳ ۰۶:۱۲ ب.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۳ ۰۴:۳۶ ب.ظ)Ametrine نوشته شده توسط:متشکرم.(26 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۰۸ ق.ظ)archer22 نوشته شده توسط: چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ببخشید اشتباه تایپی بود، درستش کردم. |