مقرون به صرفه بودن استفاده از cache - نسخهی قابل چاپ |
مقرون به صرفه بودن استفاده از cache - nazanin_sh - 24 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۳۳ ق.ظ
سلام این سوال چجوری حل میشه دوستان؟ زمان دستیابی به یک بایت از حافظه اصلی ۱۲/۵ نانو ثانیه است. زمان دستیابی به یک حافظه نهان ۱ نانو ثانیه است. حال اگر از بلوکهای ۸ بایتی در حافظه نهان استفاده شده باشد hit rate از چه مقدار حداقل بیشتر باشد تا استفاده از cache مقرون به صرفه باشد؟ ۱/ ۴۹/۵% ۲/ ۵۰/۵% ۳/ ۸۶/۵% ۴/ ۸۸/۵% |
RE: مقرون به صرفه بودن استفاده از cache - nazanin_sh - 24 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ب.ظ
(۲۴ دى ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ب.ظ)amirabbas_momeni نوشته شده توسط: برای اینکه استفاده از کش مقرون به صرفه باشد [tex]t_{avg}<t_m[/tex] خب سوال من اینه که چرا ما از یک طرف داریم برای هر ۸ بایت این مقدار رو محاسبه میکنیم و در طرف دیگه معادله، با مدت زمان لازم برای دستیابی به یک بایت مقایسه میکنیم؟ میشه یه منبع معرفی کنید که این موارد رو توضیح داده باشه من بخونم؟ |
RE: مقرون به صرفه بودن استفاده از cache - ss.hoseini - 24 دى ۱۳۹۳ ۰۴:۱۵ ب.ظ
(۲۴ دى ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ب.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط:(24 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ب.ظ)amirabbas_momeni نوشته شده توسط:نقل قول:سلام. خب سوال من اینه که چرا ما از یک طرف داریم برای هر ۸ بایت این مقدار رو محاسبه میکنیم و در طرف دیگه معادله، با مدت زمان لازم برای دستیابی به یک بایت مقایسه میکنیم؟ میشه یه منبع معرفی کنید که این موارد رو توضیح داده باشه من بخونم؟ [/quote] |
RE: مقرون به صرفه بودن استفاده از cache - nazanin_sh - 24 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۴۲ ب.ظ
ممنون متوجه شدم |