مولفه همبند قوی - نسخهی قابل چاپ |
مولفه همبند قوی - Ametrine - 23 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ب.ظ
سلام روش کنکوری و سریع برای بدست اوردن مولفه ی همبند قوی وجود داره؟! مثلاً سوالهایی مثل این سوال پیوست شده رو چطوری میشه بدون اجرای الگوریتم طولانی، حل کرد؟ [attachment=17707] |
RE: مولفه همبند قوی - ardaaalan - 23 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۳۷ ب.ظ
سلام راه حل غیر سریع : تا جایی که من خوندم نه . نکته کنکوری برای این وجود نداره . ولی این راحت حل میشه . گرافشو شما بکش خواهی دید که راس F و راس D نمیتونن به عنوان رئوس همبند قوی انتخاب بشن (( چون F فقط خروجی داره و D فقط ورودی داره )) و تو همبند قوی باید مسیر رفت و برگشت داشته باشیم . پس ۱ و ۳ و ۴ میرن میمونه ۲ . گزینه ۲ صحیحه راه حل سریع : بدون کشیدن گرافم میشه فهمید که از هیچ یالی به F مسیر نداریم . همشون ۰ هستن . پس F یکطرفه هستش D هم به بقیه راس ها همش ۰ هستش پس مسیری به سایر رئوس از D نداریم ( یکطرفه ) |
RE: مولفه همبند قوی - Ametrine - 23 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ب.ظ
ممنون آره این سوال راحته. جواب هم که گفتید همون گزینه ۲ هست. ولی ممکنه سواله دیگه باشه که نشه به این راحتی گزینه هاشو حذف کرد و جواب رو پیدا کرد. میخواستم ببینم در اون صورت راه حل دیگه ای هم هست یا نه. |
RE: مولفه همبند قوی - ardaaalan - 23 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ب.ظ
(۲۳ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ب.ظ)Ametrine نوشته شده توسط: ممنون انشالله که نمیشه . ولی نکته کنکوری ندیدم من برای این تو آزمون ها هم عین همینه مثلا یک نمونشو براتون پیوست کردم که تو آزمون ۱۰۰ درصد اول پارسه دادن [attachment=17710] |
RE: مولفه همبند قوی - Ametrine - 23 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ب.ظ
تشکر اینجا گزینه ۳ جوابه؟ |
RE: مولفه همبند قوی - ardaaalan - 23 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ
(۲۳ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ب.ظ)Ametrine نوشته شده توسط: تشکر نه گزینه ۴ جوابه تا یه جایی درست رفتی ببین اینجا {C,F,E} همبند قوی هستش . و {A,E.D} ولی چون این ها هر دوشون عنصر مشترک دارن با هم ادغام میشن و میشه a,c,d,e,f,g و b هم که تنهاس یعنی گزینه ۴ شما فقط ادغام نکردی اینه دو تا رو |
RE: مولفه همبند قوی - Ametrine - 23 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ب.ظ
(۲۳ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ)ardaaalan نوشته شده توسط: نهالان g چرا اومد اینجا؟ تو هیچ کدوم نبود که |
RE: مولفه همبند قوی - ardaaalan - 23 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۵۴ ب.ظ
شرمنده بادم رفت شما یک مسیر d,g,f,c,e رو یادتون رفته در نظر بگیرین منم یادم رفت چون مسیر دو طرفس . یعنی هم از d به e مسیر دارین و هم از e به d حالا این ۳ تا با هم عنصر مشترک دارن . پس با هم ادغام میشن و حاصل ادغام میشه a,c,d,e,f,g |
RE: مولفه همبند قوی - Ametrine - 23 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ ب.ظ
(۲۳ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۵۴ ب.ظ)ardaaalan نوشته شده توسط: شرمنده بادم رفتمنم این مسیر رو دیدم ولی گفتم شاید سوال اینو نمیخواد دیگه! پس وقتی بین همبندها اشتراک بود باید با هم ادغام بشن. ممنون |
RE: مولفه همبند قوی - ardaaalan - 24 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ق.ظ
(۲۳ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ ب.ظ)Ametrine نوشته شده توسط:(23 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۵۴ ب.ظ)ardaaalan نوشته شده توسط: شرمنده بادم رفتمنم این مسیر رو دیدم ولی گفتم شاید سوال اینو نمیخواد دیگه! بله . خواهش میکنم یه چیزی تو مایه های کلید خارجیه اون عنصر e |