پیدا کردن پیمایش میاوندی با پیمایش های پیشوندی و پسوندی(سوال ۱۸ فصل ۳ قدسی) - نسخهی قابل چاپ |
پیدا کردن پیمایش میاوندی با پیمایش های پیشوندی و پسوندی(سوال ۱۸ فصل ۳ قدسی) - shamim_s - 22 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۴۱ ب.ظ
سلام دوستان اگر کسی میتونه این سوالو بهم توضیح بده من موقع رسم درخت رو ترتیبش اشکال دارم .یه روش آسون اگه میدونید بهم یاد بدید. |
RE: پیدا کردن پیمایش میاوندی با پیمایش های پیشوندی و پسوندی(سوال ۱۸ فصل ۳ قدسی) - m@hboobe - 22 دى ۱۳۹۳ ۰۲:۱۵ ب.ظ
روش کوتاه که من تاحالا واسه این سوال پیدا نکردم یه توضیح میدم انشالله مشکلتون حل بشه خب صورت سوال پیمایش pre و post رو داده و in رو میخواد ریشه که سریعا مشخصه A واسه اینکه مرز بین سمت راست و چپ رو تشخیص بدید باید ریشه رو از پیمایش post مشخص کنید و در پیمایش pre پیداش کنید الان اینجا C مشخص میکنه ریشه برای سمت راست هست پس از بخش pre تا قبل از اون رو جدا میکنیم خب الان اینجا سمت چپ BDJEOPF: pre DOPEFJB : post این بخش رو تا اخر میریم اگه نیاز بود سمت راست رو هم بررسی میکنیم خب اینبار ریشه B هست و بخش pre و post رو مشخص میکنیم برای سمت راست اون میشه JEOPF: pre OPEFJ : post و سمت چپ فقط D میمونه حالا باز J میشه ریشه و F ریشه سمت راست و E ریشه سمت چپ میشه که باقی میماند F فقط سمت راست و سمت چپ داریم EOP : pre OPE : post که E ریشه و سمت چپ O و راست P است پس سمت چپ A میشود DBOEPJF الان گزینه ۲و ۴ یکسان هستند باید به این طراح مدال از دست دادن زمان برای داوطلب رو داد میریم که سمت راست رو حل کنیم... CGMHIKL : pre GHKLIMC :post خب ریشه اصلی C , ریشه سمت راست M و ریشه سمت چپ G است سمت چپ فقط یک گره موندG میریم برای سمت راست. MHIKL : pre HKLIM : post ریشه اصلی M , ریشه سمت راست I و ریشه سمت چپ H است سمت چپ فقط یک گره موند H میریم برای سمت راست. IKL : pre KLI : post ریشه = I سمت چپ = k سمت راست=L خب این سمت هم پیمایش in میشه .... GCHMKIL که جواب گزینه ۴ میشه طراح سوال رو واسش دعا کنید چون اگر خیلی هم زمان گیر بود ولی با چندبار تمرین میتونیم در زمان های کم هم به چنین سوالاتی جواب بدیم |
RE: پیدا کردن پیمایش میاوندی با پیمایش های پیشوندی و پسوندی(سوال ۱۸ فصل ۳ قدسی) - shamim_s - 23 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ب.ظ
ممنونم ازتون واقعا شرمنده خیلی وقت گذاشتید تایپ کردید بازم ممنونم ازتون. موفق باشید. |