تالار گفتمان مانشت
زمانبندی نوبت گردشی - نسخه‌ی قابل چاپ

زمانبندی نوبت گردشی - shayesteb - 19 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ب.ظ

سلام دوستان Smile

سوال ۵ فصل سوم کتاب دکتر حقیقت که مربوط به زمانبندی نوبت گردشی هست به روش اشتراک پردازنده حل شده و فرآیندها کوانتونم کوانتوم
پردازش نشدن. علتش هم اینه که کوانتوم داده شده نسبت به زمان اجرای فرآیندها ناچیز هست.

ولی سوال ۶ همین فصل توی کتاب پوران که اونجا هم همین شرایط برقرار هست به روش کوانتوم به کوانتوم حل شده.

دلیل چیه؟

RE: زمانبندی نوبت گردشی - shahin_cr7 - 20 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ب.ظ

سلام

سوال اول همون طور که گفتید، کوانتوم داده شده نسبت به زمان اجرای فرآیندها ناچیز هست.

ولی توی سوال دوم فکر می کنم چون واحد زمانی کوانتوم و زمان اجرای فرایندها متفاوت نیست از روش کوانتوم به کوانتوم حل کرده.

RE: زمانبندی نوبت گردشی - shayesteb - 20 دى ۱۳۹۳ ۰۴:۱۵ ب.ظ

(۲۰ دى ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ب.ظ)shahin_cr7 نوشته شده توسط:  سلام

سوال اول همون طور که گفتید، کوانتوم داده شده نسبت به زمان اجرای فرآیندها ناچیز هست.

ولی توی سوال دوم فکر می کنم چون واحد زمانی کوانتوم و زمان اجرای فرایندها متفاوت نیست از روش کوانتوم به کوانتوم حل کرده.

توی سوال دوم چیزی از مقیاس زمانی گفته نشده. یعنی زمان کوانتوم و زمان های مورد نیاز برای پردازش و ورود سیستم فقط به صورت عددی مشخص شده.

RE: زمانبندی نوبت گردشی - pooyaa - 20 دى ۱۳۹۳ ۰۷:۴۹ ب.ظ

(۲۰ دى ۱۳۹۳ ۰۴:۱۵ ب.ظ)shayesteb نوشته شده توسط:  
(20 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ب.ظ)shahin_cr7 نوشته شده توسط:  سلام

توی سوال دوم چیزی از مقیاس زمانی گفته نشده. یعنی زمان کوانتوم و زمان های مورد نیاز برای پردازش و ورود سیستم فقط به صورت عددی مشخص شده.
پیش فرض در یک مقیاس بودن هست دیگهBig Grin