O یا o - نسخهی قابل چاپ |
O یا o - sharareh_moradi - 14 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۰۲ ب.ظ
سلام دوستان توی یک جزوه به یک مطلبی بر خوردم می خواستم نظر شما رو بدونم نظر شما در مورد درستی و نادرستی دو عبارت زیر چیه؟؟ |
RE: O یا o - Hamid_0311 - 14 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ ب.ظ
با سلام دوست عزیز گزینه یک غلط هست ولی گزینه ۲ درسته ببینید با یک مثال توضیح میدهم فرض کنیم [tex]f(n)\: =\: 2n^2[/tex] خوب این تابع شما قبول دارید که O (big) مجموعه زیر هست [tex]\{n^2,n^3,2^n,3^n,n^n\}\: [/tex] حالا قبول دارید که تابع از مرتبه o (small) مجموعه زیر هستش [tex]\{n^3,2^n,3^n,n^n\}\: [/tex] چرا؟ چون ما توی تعریف big o داریم که به ازای یک c شرط برقرار باشه یا در واقع همون حرف که میگیم رشد تابع g بزرگتر مساوی رشد f باشه در حالی که توی تعریف small o میگیم به ازای هر c باید شرط برقرار باشه نه یک c بلکه هر c بگیریم باید برقرار باشه یعنی همون حرف که میگه رشد g باید بزرگتر از رشد f باشه یعنی نمی تونن هم رشد باشن خوب پس این دوتا مجموعه حالا قیاس کنید کدوم می تونه زیر مجموعه اون یکی باشه؟ پس گزینه ی دو درسته و گزینه یک غلط هستش اگر لازم هست تا توضیح بیشتری بدهم موفق باشید |
RE: O یا o - sharareh_moradi - 14 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۲۹ ب.ظ
ممنون از پاسختون من هم کاملا با شما هم عقیده هستم اما توی جروه ای دارم میبینم که اثبات کرده که هر دو درست هستند!!!! البته اثباتش قابل فهم نیست و متوجه نمیشم!!! در نهایت به این نتیجه رسیده که هر دو مجموعه بالا هم ارز هستند |
RE: O یا o - Hamid_0311 - 15 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ق.ظ
اینکه چطوری به این نتیجه رسیده را بهتره بزارید تا دوستان نظر بدهند ولی در حالت کلی شرط یک غلط هست و تعریف مجانب ها نقض میشه حالا چطوری میگه هم ارز هستن من نمیدونم ولی در حالت خاص که در واقع ما اون [tex]n^2[/tex] از مجموعه big o حذف کنیم میشه گفت هم ارز هستن چون دوتا مساوی میشن و میدونیم هر مجموعه زیر مجموعه خودشه و درسته ولی در حالت کلی هم ارز نیستن البته تا اونجای که من خوندم و می دونم حالا شاید حرف یا اثبات ایشون درسته و من دارم اشتباه می کنم شاید بهتر باشه بقیه هم نظراتشونو اعلام کنن موفق باشید |
RE: O یا o - sharareh_moradi - 15 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ق.ظ
اینم اثباتی که نوشته |