سوال رابطه بازگشتی - نسخهی قابل چاپ |
سوال رابطه بازگشتی - tm.viper - 10 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ق.ظ
سلام دوستان کسی جواب این سوال رو میتونه بدست بیاره؟ راه حل پارسه رو نمیفهمم! |
RE: سوال رابطه بازگشتی - MiladCr7 - 10 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ب.ظ
سلام رابطه اصلی که اینه: [tex]T(n)=2\sqrt{n}T(\sqrt{n}) nLog(n)[/tex] خب من میام طرفین رو بر [tex]n[/tex] تقسیم میکنم .حالا داریم: [tex]\frac{T(n)}{n}=\frac{2\sqrt{n}T(\sqrt{n})}{n} \frac{nLog(n)}{n}\rightarrow\frac{T(n)}{n}=\frac{2T(\sqrt{n})}{\sqrt{n}} Log(n)[/tex] حالا من این کارو انجام میدم: [tex]\frac{T(n)}{n}=F(n)[/tex] (دقت کن اینجا کار خاصی انجام ندادیم فقط یه تغییر اسم سادس) پس رابطمون حالا به شکل زیر میشه: [tex]F(n)=2F(\sqrt{n}) Log(n)[/tex] خب حالا تغییر متغیر رو انجام میدیم([tex]n=2^m\rightarrow m=Logn[/tex] ) پس داریم: [tex]F(2^m)=2F(\sqrt{2^m}) m\rightarrow F(2^m)=2F(2^{\frac{m}{2}}) m[/tex] یه تغییر اسم دیگه هم میدیم: [tex]a(m)=2a(\frac{m}{2}) m[/tex] که طبق قضیه اصلی زمان اجرا میشه:[tex]mLog(m)[/tex] و از طرفی میدونیم که [tex]m=Log(n)[/tex] و با جایگذاری داریم: [tex]Log(n).LogLog(n)[/tex] پس حالا این نتیجه کار شد: [tex]\frac{T(n)}{n}=Log(n).LogLog(n)\rightarrow T(n)=n.Log(n).LogLog(n)[/tex] فک کنم باید جواب گزینه ۳ شه |
RE: سوال رابطه بازگشتی - Hamid_0311 - 10 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ب.ظ
ببخشید یه سوال اون رادیکال N که ضرب ۲ میشه را چطوری حذف کردید؟؟؟ |
RE: سوال رابطه بازگشتی - MiladCr7 - 10 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۴۷ ب.ظ
شما رو تغییر اسم به مشکل برخوردی؟؟؟ |
RE: سوال رابطه بازگشتی - Hamid_0311 - 10 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۴۸ ب.ظ
نه دوست عزیز خط دوم اگر نگاه کنید جای که تقسیم n میشه قسمت اولش ما رادیکال n هم داریم که ضرب ۲ شده اونو نمیفهمم چطوری حذف کردید؟ |
RE: سوال رابطه بازگشتی - MiladCr7 - 10 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۵۳ ب.ظ
داداش مرسی از گوشزد کردنت!!!الان حل شد؟؟؟؟ |
RE: سوال رابطه بازگشتی - tm.viper - 10 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۲۷ ب.ظ
(۱۰ دى ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط: سلام رابطه اصلی که اینه: خدا خیرت بده خیلی خوندی؟ میخوام بدونم کسی مثل تو که انقدر مسلط هست کنکور آزمایشی رتبش چجوریاست؟ اعتماد به نفسم بر باد رفت |
RE: سوال رابطه بازگشتی - MiladCr7 - 10 دى ۱۳۹۳ ۰۴:۲۶ ب.ظ
سلام نیازی نیست اعتماد به نفستون کم شه!!!من خیلی هم مسلط نیستم کنکور ازمایشم شرکت نکردم |