تالار گفتمان مانشت
سوال در مورد الگوریتم بهینه - نسخه‌ی قابل چاپ

سوال در مورد الگوریتم بهینه - pelican - 09 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۲۶ ق.ظ

سلام دوستان من یه سوال ساده داشتم
چطوری میتوان با داشتن اندازه قاب صفحه و تعداد قاب و فضای آدرس فرایند، تعداد صفحات و اندازه ان را به دست آورد؟؟
تویه یه مثال داده ،اندازه هر قاب ۶۴ بایت و فضای ادرس فرایند ۹۴۰ بایت و تعداد قاب صفحه برابر ۳ است و دسترسی به صفحات به ترتیب زیر است با استفاده از این الگوریتم تعداد نقص های صفحه را محاسبه کنید
آدرس های مورد دسترسی : ۳۵۵، ۴۶ ، ۸۰۰ ، ۴۸۰ ، ۳۰۰،۸۳۰ ، ۱۶۰ ، ۳۵۰ ، ۲۰ ، ۲۴۰ ، ۴۰ میباشد .
ممنون از کمکتون

RE: سوال در مورد الگوریتم بهینه - MShariati - 09 دى ۱۳۹۳ ۰۲:۴۲ ب.ظ

در این الگوریتم صفحه‌ای جایگزین می‌شه که در آینده‌ای دورتر بکار خواهد آمد (یا اصلاً بکار نخواهد آمد).
آدرس صفحات درخواستی می‌شه حد بالای (شماره بایت تقسیم بر ۶۴):
۱,۴,۱,۶,۳,۵,۱۳,۸,۱۳,۱,۶
در زیر شماره‌ی درخواست اجابت شده، وضعیت حافظه، و مجموع نقص‌های صفحه تا این درخواست رو برای شما لیست کردم:

۱-{-,-,۱} ->1
۲-{-,۱,۴} ->2
۳-{-,۱,۴} ->2
۴-{۱,۴,۶} ->3
۵-{۱,۳,۶} ->4
۶-{۱,۵,۶} ->5
۷-{۱,۱۳,۶} ->6
۸-{۱,۱۳,۸} ->7
۹-{۱,۱۳,۸} ->7
۱۰-{۱,۱۳,۸} ->7
۱۱-{۱,۱۳,۶} ->8

پس جواب نهایی می‌شه: ۸ نقص صفحه

RE: سوال در مورد الگوریتم بهینه - pelican - 09 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۴۱ ب.ظ

ممنون دوست عزیز خدا خیرت بده

RE: سوال در مورد الگوریتم بهینه - shayesteb - 21 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۰۶ ق.ظ

سلام

دوستان چرا حد بالای آدرس صفحات رو در نظر میگیریم؟

RE: سوال در مورد الگوریتم بهینه - MShariati - 23 دى ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ

(۲۱ دى ۱۳۹۳ ۱۲:۰۶ ق.ظ)shayesteb نوشته شده توسط:  سلام

دوستان چرا حد بالای آدرس صفحات رو در نظر میگیریم؟
سلاااااام؛
روشنه! چون شما هر آدرسی در یک صفحه را لازم داشته باشی که اون صفحه در حافظه وجود نداره، کل صفحه‌ی مربوطه باید به حافظه آورده بشه و نمیشه مثلاً شماره صفحه ۱/۵۷ باشه.

RE: سوال در مورد الگوریتم بهینه - shayesteb - 23 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۵۷ ب.ظ

(۲۳ دى ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ)MShariati نوشته شده توسط:  سلاااااام؛
روشنه! چون شما هر آدرسی در یک صفحه را لازم داشته باشی که اون صفحه در حافظه وجود نداره، کل صفحه‌ی مربوطه باید به حافظه آورده بشه و نمیشه مثلاً شماره صفحه ۱/۵۷ باشه.

مطمینن باید عددی که به دست میاد رند باشه ولی چرا کران بالا و کران پایین نه؟

RE: سوال در مورد الگوریتم بهینه - MShariati - 23 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۰۵ ب.ظ

(۲۳ دى ۱۳۹۳ ۰۳:۵۷ ب.ظ)shayesteb نوشته شده توسط:  
(23 دى ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ)MShariati نوشته شده توسط:  سلاااااام؛

این مطلب اونقدر ساده بود که من شک داشتم جواب بدم و فکر کردم احتمالاً بعد از طرح سؤال خودتون متوجه شدید!!! ولی باز هم جواب دادم.

اگه بخواهیم به پایین رند کنیم، با فرض اینکه شماره صفحات از ۰ شروع بشه درسته. وگرنه صفحه‌ای برای آدرس مثلاً ۲۵ وجود نداره!

به لحاظ حفظ سادگیِ طراحی، توجیهی وجود داره که یک طراح نرم‌افزار یا سخت‌افزار شماره صفحه رو اعشاری بگیره؟!
مثلاً برای شماره صفحه‌ی آدرس ۵ در مثال بالا داریم: ۰/۰۷۸۱۲۵

توضیح بدیهیات سخته و احتمالاً گیج کننده ولی می‌تونه کلید درک بهتر و یا حتی نوآوری باشه ...

RE: سوال در مورد الگوریتم بهینه - shayesteb - 23 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ب.ظ

(۲۳ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۰۵ ب.ظ)MShariati نوشته شده توسط:  
(23 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۵۷ ب.ظ)shayesteb نوشته شده توسط:  
(23 دى ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ)MShariati نوشته شده توسط:  سلاااااام؛

این مطلب اونقدر ساده بود که من شک داشتم جواب بدم و فکر کردم احتمالاً بعد از طرح سؤال خودتون متوجه شدید!!! ولی باز هم جواب دادم.

اگه بخواهیم به پایین رند کنیم، با فرض اینکه شماره صفحات از ۰ شروع بشه درسته. وگرنه صفحه‌ای برای آدرس مثلاً ۲۵ وجود نداره!

به لحاظ حفظ سادگیِ طراحی، توجیهی وجود داره که یک طراح نرم‌افزار یا سخت‌افزار شماره صفحه رو اعشاری بگیره؟!
مثلاً برای شماره صفحه‌ی آدرس ۵ در مثال بالا داریم: ۰/۰۷۸۱۲۵

توضیح بدیهیات سخته و احتمالاً گیج کننده ولی می‌تونه کلید درک بهتر و یا حتی نوآوری باشه ...

واقعا ممنون که وقت گذاشتین و پاسخ دادید. ببخشید در مورد دانسته های بدیهی شما سوال کردم.

RE: سوال در مورد الگوریتم بهینه - MShariati - 24 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ق.ظ

شما ببخشید، قصد جسارت نداشتم.