سوال پنجم از فصل دوم - نسخهی قابل چاپ |
سوال پنجم از فصل دوم - hatami - 29 مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۵۳ ق.ظ
فرق فرایند با نخ در چیست ؟ ۱/ به ازا هر کاربر یک فرایند، .ولی چند ریسمان میتواند وجود داشته باشد ۲/ فرایندها فضای مشترک آدرس دهی ندارند ولی ریسمانها داخل یک فرایند فضای مشترک آدرس دهی دارند ۳/فرقی ندارند و هر دو برای اختصاص پردازنده به یک کار استفاده میشوند ۴/ هر دو واحد اجرا هستند فرایندها در سیستم های قدیمی وریسمان در سیستمهای جدید مورد استفاده قرار میگیرند |
RE: سوال پنجم از فصل دوم - Ohaio - 29 مرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۳۰ ق.ظ
(۲۹ مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۵۳ ق.ظ)hatami84 نوشته شده توسط: فرق فرایند با نخ در چیست ؟ گزینه ۲ |
سوال پنجم از فصل دوم - fatima1537 - 30 مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۵ ق.ظ
گزینه ۲ درسته: در کتاب استالینگز، در ابتدای فصل چهارم که درباره نخها توضیح داده این مطلب ذکر شده که: نخها فضای آدرس مشترک دارند گزینه ۳و۴ که کاملا غلطه چون: درسته که هردوواحد اجرا هستند ولی باهم تفاوتهایی دارند که در این گزینه به آن اشاره ای نشده و فقط گفته که شبیه هم هستن. گزینه ۱ غلطه چون: یک فرایند میتواند شامل یک یا چند نخ باشد نه الزاما چند نخ در ضمن در سیستم های خیلی قدیمی مثل dos به ازای هرکاربر یک فرایند و یک نخ وجود دارد ولی سیستم عاملهای بعد از آن اینطور نیستند. و در یک برنامه میتواند یک یا چند فرایند وجود داشته باشد که هر فرایند میتواند شامل یک یا چند نخ باشد |
سوال پنجم از فصل دوم - fatima1537 - 01 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۵۳ ب.ظ
جواب من درست بود؟کسی جوابم رو تحلیل نمیکنه؟ |
RE: سوال پنجم از فصل دوم - summer_66 - 01 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۵۹ ب.ظ
(۰۱ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۵۳ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: جواب من درست بود؟کسی جوابم رو تحلیل نمیکنه؟بله درسته. شما که خودتون ماشاالله تحلیلگری!! لازم نیست تحلیل شما رو تحلیل کرد |
سوال پنجم از فصل دوم - fatima1537 - 01 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۱ ب.ظ
میخواستم از صحت جواب مطمئن بشم . باور کنید اینقدر که این سیستم عامل سخته و من ازش میترسم،به متن کتاب هم شک دارم |
سوال پنجم از فصل دوم - hatami - 03 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۵۸ ب.ظ
۱/ هر کاربری میتواند ۱۰ها فرایند داشته باشد و همچنین به ازای هر فرایند تعدادی نخ ۲/ گزینه درست ۳/تا دلتون بخواد فرق وجود داره ۴/هم در فرایندهای قدیمی و هم در فرایندهای جدید نخ وجود داشته و دارد . فرایندهای قدیمی شامل یک نخ و نخ اصلی بودند و فرایندهای جدید نیز شامل فرایند و نخ میباشند |