تالار گفتمان مانشت
سوال پنجم از فصل دوم - نسخه‌ی قابل چاپ

سوال پنجم از فصل دوم - hatami - 29 مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۵۳ ق.ظ

فرق فرایند با نخ در چیست ؟
۱/ به ازا هر کاربر یک فرایند‌، .ولی چند ریسمان میتواند وجود داشته باشد
۲/ فرایندها فضای مشترک آدرس دهی ندارند ولی ریسمانها داخل یک فرایند فضای مشترک آدرس دهی دارند
۳/فرقی ندارند و هر دو برای اختصاص پردازنده به یک کار استفاده میشوند
۴/ هر دو واحد اجرا هستند فرایندها در سیستم های قدیمی وریسمان در سیستمهای جدید مورد استفاده قرار میگیرند

RE: سوال پنجم از فصل دوم - Ohaio - 29 مرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۳۰ ق.ظ

(۲۹ مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۵۳ ق.ظ)hatami84 نوشته شده توسط:  فرق فرایند با نخ در چیست ؟
۱/ به ازا هر کاربر یک فرایند‌، .ولی چند ریسمان میتواند وجود داشته باشد
۲/ فرایندها فضای مشترک آدرس دهی ندارند ولی ریسمانها داخل یک فرایند فضای مشترک آدرس دهی دارند
۳/فرقی ندارند و هر دو برای اختصاص پردازنده به یک کار استفاده میشوند
۴/ هر دو واحد اجرا هستند فرایندها در سیستم های قدیمی وریسمان در سیستمهای جدید مورد استفاده قرار میگیرند

گزینه ۲

سوال پنجم از فصل دوم - fatima1537 - 30 مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۵ ق.ظ

گزینه ۲ درسته: در کتاب استالینگز‌، در ابتدای فصل چهارم که درباره نخ‌ها توضیح داده این مطلب ذکر شده که: نخها فضای آدرس مشترک دارند
گزینه ۳و۴ که کاملا غلطه چون‌: درسته که هردوواحد اجرا هستند ولی باهم تفاوتهایی دارند که در این گزینه به آن اشاره ای نشده و فقط گفته که شبیه هم هستن.
گزینه ۱ غلطه چون‌: یک فرایند میتواند شامل یک یا چند نخ باشد نه الزاما چند نخ در ضمن در سیستم های خیلی قدیمی مثل dos به ازای هرکاربر یک فرایند و یک نخ وجود دارد ولی سیستم عاملهای بعد از آن اینطور نیستند. و در یک برنامه میتواند یک یا چند فرایند وجود داشته باشد که هر فرایند میتواند شامل یک یا چند نخ باشد

سوال پنجم از فصل دوم - fatima1537 - 01 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۵۳ ب.ظ

جواب من درست بود؟کسی جوابم رو تحلیل نمیکنه؟

RE: سوال پنجم از فصل دوم - summer_66 - 01 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۵۹ ب.ظ

(۰۱ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۵۳ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:  جواب من درست بود؟کسی جوابم رو تحلیل نمیکنه؟
بله درسته. شما که خودتون ماشاالله تحلیلگری!! لازم نیست تحلیل شما رو تحلیل کردBig Grin

سوال پنجم از فصل دوم - fatima1537 - 01 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۱ ب.ظ

میخواستم از صحت جواب مطمئن بشم . باور کنید اینقدر که این سیستم عامل سخته و من ازش میترسم،به متن کتاب هم شک دارم

سوال پنجم از فصل دوم - hatami - 03 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۵۸ ب.ظ

۱/ هر کاربری میتواند ۱۰ها فرایند داشته باشد و همچنین به ازای هر فرایند تعدادی نخ
۲/ گزینه درست
۳/تا دلتون بخواد فرق وجود داره
۴/هم در فرایندهای قدیمی و هم در فرایندهای جدید نخ وجود داشته و دارد . فرایندهای قدیمی شامل یک نخ و نخ اصلی بودند و فرایندهای جدید نیز شامل فرایند و نخ میباشند