![]() |
تست تالیفی در کتاب هوش راهیان ارشد - نسخهی قابل چاپ |
تست تالیفی در کتاب هوش راهیان ارشد - zipper - 08 دى ۱۳۹۳ ۰۴:۴۲ ق.ظ
سلام دوستان کسایی که کتاب راهیان خوندن ... تو کتاب هوش راهیان تست تالیفی هم وجود داره ؟ من قبلا هوش پوران رو خوندم، ویدئو های رامین رهنمون رو هم استفاده کردم اما تو بخش منطق مرتبه اول و استنتاجش ضعیفم (بخصوص اون قسمت سورها) ... به نظرتون ارزش داره هوش راهیان رو هم بخونم ؟ |
تست تالیفی در کتاب هوش راهیان ارشد - farad - 08 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۲۵ ق.ظ
نه نداره،من که تفاوت زیادی بین این دوتا پیدا نکردم شبیه هم هستن کلا، خواستی نگا بنداز وقتت رو نمیگیره. |
RE: تست تالیفی در کتاب هوش راهیان ارشد - tohidi4503 - 08 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۵۵ ق.ظ
کتاب راهیان ارشد بعضی بخش ها رو واقعا نسبت به پوران خیلی خوب توضیح دادن خوندنشو توصیه می کنم |
RE: تست تالیفی در کتاب هوش راهیان ارشد - zipper - 08 دى ۱۳۹۳ ۰۲:۳۹ ب.ظ
(۰۸ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۵۵ ق.ظ)tohidi4503 نوشته شده توسط: کتاب راهیان ارشد بعضی بخش ها رو واقعا نسبت به پوران خیلی خوب توضیح دادن خوندنشو توصیه می کنم خوب پس این که همه تعریفش میکنن الکیه ؟ یعنی واقعا همین پوران بسه ؟ |
RE: تست تالیفی در کتاب هوش راهیان ارشد - tohidi4503 - 08 دى ۱۳۹۳ ۰۴:۳۵ ب.ظ
(۰۸ دى ۱۳۹۳ ۰۲:۳۹ ب.ظ)zipper نوشته شده توسط:(08 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۵۵ ق.ظ)tohidi4503 نوشته شده توسط: کتاب راهیان ارشد بعضی بخش ها رو واقعا نسبت به پوران خیلی خوب توضیح دادن خوندنشو توصیه می کنم منظورم اینکه کتاب راهیان ارشد مطالب رو روان توضیح داده نسبت به پوران مثلا جستجوی شبیه سازی فلزات و ژنتیک و... من اینارو از راهیان خوندم سر درآوردم چیه |