تالار گفتمان مانشت
آیا مشکلی از بابت نظام وظیفه دارم؟///کاردانی ترم ۶ بودم،کارشناسی هم ترم پیش تموم کردم - نسخه‌ی قابل چاپ

آیا مشکلی از بابت نظام وظیفه دارم؟///کاردانی ترم ۶ بودم،کارشناسی هم ترم پیش تموم کردم - poldasht - 02 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ب.ظ

سلام دوستان،

لطفا اگه در مورد نظام وظیفه اطلاعاتی دارید شرایط بنده رو پایین مطالعه کنید و در صورت امکان راهنماییم کنید. مرسی.

کارشناسی ناپیوسته بودم. (۱) کاردانی ۶ ترمه تموم کردم (۲) کارشاسی هم دقیقا بعد از کاردانی وارد شدم و ترم پیش هم تموم کردم. ///// و این ترم در واقع تموم شده ام اما با شرایط خاصی پروژه رو تازه تحویل دادم. و هنوز تسویه حساب نکرده ام.

میخواستم بپرسم الان که پروژه رو تحویل داده ام و با در نظر گرفتن اینکه ترم پیش تمام کرده ام (اینکه الان پروژه تحویل میدم شرایط خاصه و ترم پیش در واقع تمام کرده ام) و البته کاردانی هم ۶ ترمه تموم کرده ام.
با این شرایط الان مشکلی از بابت نظام وظیفه ندارم؟
کی از دانشگاه تسویه حساب بکنم؟

و سوال آخر اینکه میتونم از نظام وظیفه دقیقا بپرسم تا کی فرصت دارم تا دفترچه رو ارسال کنم؟

مرسی.

RE: آیا مشکلی از بابت نظام وظیفه دارم؟///کاردانی ترم ۶ بودم،کارشناسی هم ترم پیش تموم کردم - mfXpert - 02 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۲۲ ب.ظ

وقتی شما تصفیه کنی بهت یه گواهی میدن که تو اون تاریخ فارغ‌التحصیلی شما رو زده. شما از اون تاریخ تا حداکثر یک سال فرصت داری که به قول معروف دفترچه پست کنی.

آیا مشکلی از بابت نظام وظیفه دارم؟///کاردانی ترم ۶ بودم،کارشناسی هم ترم پیش تموم کردم - poldasht - 02 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ب.ظ

(۰۲ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۲۲ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط:  وقتی شما تصفیه کنی بهت یه گواهی میدن که تو اون تاریخ فارغ‌التحصیلی شما رو زده. شما از اون تاریخ تا حداکثر یک سال فرصت داری که به قول معروف دفترچه پست کنی.

مرسی mfXpert جان،

ببخشید هنوزم برام سواله که کاردانی ۶ ترمه تموم کردم آیا مشکلی نیست؟ یعنی هم تو کاردانی یه سال فرصت دارم و هم تو کارشناسی؟