![]() |
مهندسی مخابرات امن اهر یا شبکه ی شبستر؟ - نسخهی قابل چاپ |
مهندسی مخابرات امن اهر یا شبکه ی شبستر؟ - sanahin - 28 آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۶ ب.ظ
سلام دوستان. با توجه به این که اهر و شبستر جفتشم تو استان آذربایجان شرقی. من شنیدم آزاد اهر بهتر از شبستره! اما باتوجه به رشته مرددم.نظرتون در مورد مخابرات امن چیه؟ Sent from my C6603 |
مهندسی مخابرات امن اهر یا شبکه ی شبستر؟ - Behzad TP - 29 آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۳۰ ب.ظ
ما که یه عمر تو دانشگاه آزاد تبریز بالا پائین رفتیم نتونستیم خودمون را دانشجو فرض کنیم. حالا این از تبریز و مرکز استان. از اهر و شبستر دیگه چه انتظاری هست. |
پاسخ : RE: مهندسی مخابرات امن اهر یا شبکه ی شبستر؟ - sanahin - 29 آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۱۰ ب.ظ
(۲۹ آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۳۰ ب.ظ)behzadtp نوشته شده توسط: ما که یه عمر تو دانشگاه آزاد تبریز بالا پائین رفتیم نتونستیم خودمون را دانشجو فرض کنیم. حالا این از تبریز و مرکز استان. از اهر و شبستر دیگه چه انتظاری هست.ممنون از پاسختون. ولی میگن تو دانشگاه های آزاد منطقه اهر از همه بهتره.حتی از تبریز.ولی خوب!شنیدن کی بود مانند دیدن! Sent from my C6603 |
مهندسی مخابرات امن اهر یا شبکه ی شبستر؟ - Behzad TP - 29 آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۱۷ ب.ظ
بله/ من هم تعریف دوره های ارشد آزاد اهر را شنیدم. آزاد تبریز تو رشته آی تی تازه امسال گرایش شبکه را آورد. گویا واحد اهر سابقه بیشتری داره. |
پاسخ : RE: مهندسی مخابرات امن اهر یا شبکه ی شبستر؟ - sanahin - 30 آذر ۱۳۹۳ ۰۲:۲۵ ب.ظ
(۲۹ آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۱۷ ب.ظ)behzadtp نوشته شده توسط: بله/ من هم تعریف دوره های ارشد آزاد اهر را شنیدم. آزاد تبریز تو رشته آی تی تازه امسال گرایش شبکه را آورد. گویا واحد اهر سابقه بیشتری داره.ولی متاسفانه اهر شبکه نداره و گرایش مخابرات امن رو داره و تو کل ایران این گرایش فقط تو اهر هست و منم نمیدونم چجور گرایشیه؟!!! Sent from my C6603 |