یکسان سازی - نسخهی قابل چاپ |
یکسان سازی - mmamadi49 - 26 آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ب.ظ
دوستان عزیز سلام اگه کسی الگوریتم کلی یکسان سازی رو بلده یه لطفی کنی توضیحش بده ، هر چه قدر میخونم باز تو بعضی سوالا قاطی می کنم، ممنونم |
RE: یکسان سازی - shayesteNEY - 26 آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۳ ب.ظ
(۲۶ آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ب.ظ)mmamadi49 نوشته شده توسط: دوستان عزیز سلام منم همینطور ویس اقای رهنمون رو گوش کردم کتاب پوران و مقسمی رو خودندم تو هر سوالی هم هر کدومشون یه تحلیلی میارن !!!!!!!!!!!! دیگه قاطی کردم یکی از دوستان لطف میکنه یه جمع بندی از قوانین و قواعدش رو بگه |
RE: یکسان سازی - Imankhani - 30 آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ب.ظ
(۲۶ آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۳ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط:(26 آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ب.ظ)mmamadi49 نوشته شده توسط: دوستان عزیز سلام سلام مثال بذارید رو اون توضیح میدم. اسونه راحت یاد میگیرید. |
RE: یکسان سازی - mzha - 30 آذر ۱۳۹۳ ۰۲:۲۴ ب.ظ
اگه دوستان کسی باشه توضیح بده عالی میشهمنم مشکل دارم |
RE: یکسان سازی - mmamadi49 - 02 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ب.ظ
(۳۰ آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط:(26 آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۳ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط:(26 آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ب.ظ)mmamadi49 نوشته شده توسط: دوستان عزیز سلام ممنون میشم روی این دو مثال توضیح بدین، خدا خیرت بده |
RE: یکسان سازی - Imankhani - 03 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ب.ظ
(۰۲ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ب.ظ)mmamadi49 نوشته شده توسط:دوستانی که پرولوگ کار کردند که مشکلی ندارن ولی فقط یه چیز مهم و و اضح هست اونم اینه که سمت چپ همیشه باید متغیر باشه و یه متغیرم خیلی واضحه که همزمان دو مقدار نمیتونه بگیره. اما مثالا:(30 آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط:(26 آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۳ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط:(26 آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ب.ظ)mmamadi49 نوشته شده توسط: دوستان عزیز سلام مثال اولیه: از مولفه اولیه شروع میکنیم پس [tex]x\slash F(y)[/tex] میریم بعدی [tex]y\slash F(A)[/tex] حالا اخریه [tex]x\slash F(z)[/tex] گفتم که یه متغیر دو مقدار نمیگیره پس باید [tex]F(y)\: =\: F(z)[/tex] که اینم نتیجه میده [tex]y\: =\: z[/tex] بعد بنابر دومی [tex]y[/tex] مقدار [tex]F(A)[/tex] رو میگیره پس اون جانشین نهایی میشه: [tex]x\slash F(F(A))\: ,\: y\: \slash\: F(A)\: ,\: z\slash F(A)[/tex] اما دومین مثال : [tex]x[/tex] باید مقدار [tex]A[/tex] رو بگیره . ولی اگه همین روندو ادامه بدیم x دو مقدار میگیره ولی اینو میشه استاندارسازی کرد یعنی [tex]P\: A,x,x[/tex] رو به [tex]P\: A,y,y[/tex] تبدیل میکنیم. که این طوری اگه روند مثال قبل رو پی بگیرید به جانشان زیر میرسید: [tex]x\slash A,\: y\slash F(A)[/tex] بچه ها اگه جاییش غیر قابل فهمه بپرسید تا کامل روشن شه |
RE: یکسان سازی - mmamadi49 - 03 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ب.ظ
(۰۳ دى ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط:ممنونم دوست عزیز ، باید بیشتر تمرین حل کنم .(02 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ب.ظ)mmamadi49 نوشته شده توسط:دوستانی که پرولوگ کار کردند که مشکلی ندارن ولی فقط یه چیز مهم و و اضح هست اونم اینه که سمت چپ همیشه باید متغیر باشه و یه متغیرم خیلی واضحه که همزمان دو مقدار نمیتونه بگیره. اما مثالا:(30 آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط:(26 آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۳ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط:(26 آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ب.ظ)mmamadi49 نوشته شده توسط: دوستان عزیز سلام |
RE: یکسان سازی - mariy - 04 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۴۳ ب.ظ
(۳۰ آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط:(26 آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۳ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط:(26 آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ب.ظ)mmamadi49 نوشته شده توسط: دوستان عزیز سلام سلام ۱) این عبارت یکسان سازی میشه؟ ( p(f(x), x و ( p (y,f(y ۲)توسوال علوم کامپیوتر گزینه ج ود چرا قابل یکسان سازی نیستن؟ ۳)و یه سوال دیگه سمت چپ حتما باید متغیر باشه تو یکی ازعکس ها جواب یه سواله که گفته (alic/mother(ali یکسان سازی نمیشن ولی باجوابای سنجش مغایرت داره که میگه یکسان سازی میشن. ممنون میشم جواب سوالها یی روکه فرستادم رو بدید. باتشکر |
RE: یکسان سازی - Imankhani - 04 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۲۱ ب.ظ
(۰۴ دى ۱۳۹۳ ۰۸:۴۳ ب.ظ)mariy نوشته شده توسط:سلام(30 آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط: [quote='shayesteNEY' pid='322206' dateline='1418816009'] درمورد سوال اولتون کافیه به جای y بذارید f(X و به جای x بذارید fy درمورد سوال بعدیتون اگه به جای X بذارید reza برای y باید بذارید fy که اینطور نیس چون که همین طور که معلومه تو لوپ میوفته یعنی بعد جایگذاری fy به جای y حالا باید y مقدار ffy رو بگیره و همین طور الا اخر پس برای y نتونستیم جانشین پیدا کنیم پس قابل یکسان سازی نیس. اون یکی سوالم شبیهشو بالا حل کردم . |
RE: یکسان سازی - mariy - 05 دى ۱۳۹۳ ۰۷:۱۶ ب.ظ
(۰۴ دى ۱۳۹۳ ۰۹:۲۱ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط:(04 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۴۳ ب.ظ)mariy نوشته شده توسط:سلام(30 آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط: [quote='shayesteNEY' pid='322206' dateline='1418816009'] مرسی ازجوابتون ولی سوال اول که گفتید بجای y ,fxبزارم و...تو لوپ نمیافته(( y/f(f(y نمیشه؟ .اخه این سوال کامپیوتر۸۱ بود وجز گزینه های غلط بود. ونگفتید (Alice /mother(ali میشه این ۲تا روباهم یکسان سازی کرد؟ |
RE: یکسان سازی - Imankhani - 05 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۲۸ ب.ظ
(۰۵ دى ۱۳۹۳ ۰۷:۱۶ ب.ظ)mariy نوشته شده توسط:(04 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۲۱ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط:(04 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۴۳ ب.ظ)mariy نوشته شده توسط:سلام(30 آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط: [quote='shayesteNEY' pid='322206' dateline='1418816009'] سمت راست دوباره به y بستگی داره مثلا y بجاش دوباره میذاریم f...ffy که تو ان جور مواقع یکسان سازی امکان نداره. درمورد یکسان سازی بعدی یه ثابت نمیتونه سمت چپ قرار بگیره. |