کاهش حالات:جدول ایجاب - نسخهی قابل چاپ |
کاهش حالات:جدول ایجاب - Ametrine - 20 آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۱ ب.ظ
من با جدول ایجاب مشکل دارم. لطفاً راهنمایی کنید. قسمتی که توی عکس مشخص کردم چرا ضربدر خورد؟ [attachment=17404] |
RE: کاهش حالات:جدول ایجاب - Hamid_0311 - 21 آذر ۱۳۹۳ ۰۲:۴۹ ق.ظ
سلام دوست عزیز خوب اینکه مشخص اول چک میکنیم خروجی f و g به ازای هر دو حالت x مشابه هست یا خیر که مشابه خوب بعد باید بریم ببینیم تحت هر حالت x هر دو به یک جا میرین یا به جاهای که میرن معادل هستن یا خیر خوب به ازای x =0 متغیر f میره به g و g میره به a خوب هر دو به یک جا که نمیرن پس باید ببینیم g و a معادل هستن یا خیر که توی جدول نگاه می کنیم میبینم ضربدر خورده (ردیف g و ستون a) یعنی این ۲ حالت معادل نیستن پس f و g هم معادل نیستن اگر هر دو معادل بودن (g و a) اونوقت به ازای x=1 هم چک میکردیم که d و f معادل هستن یا خیر که این دو معادل اند اما چون g و a معادل نیستن پس نمیتونن معادل باشن موفق باشید |
RE: کاهش حالات:جدول ایجاب - Ametrine - 21 آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۸ ق.ظ
سلام ممنون پس وقتی دو حالت برقرار باشه، قابل قبوله. همین رو میخواستم مطمئن شم. ببخشید که سوالم آسون و بدیهی بود. |
RE: کاهش حالات:جدول ایجاب - Ametrine - 21 آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۶ ب.ظ
(۲۱ آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۲۷ ق.ظ)Hamid_0311 نوشته شده توسط: دوست عزیز بنده کسیو مسخره نکردم نمیدونم چطوری از حرف من اینو برداشت کردید سو تفاهمی شده من عذر می خواهم موفق باشید.عذرخواهی لازم نیست. ببخشید من اشتباه برداشت کردم. |