![]() |
برنامه نویسان #C طلفا کمک کنید. - نسخهی قابل چاپ |
برنامه نویسان #C طلفا کمک کنید. - پریسا - ۱۱ آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۲ ق.ظ
سلام دوستان تو دانشگاه استادمون به من یه پروژه با زبان #C داده که من زیاد ازش سر در نمیارم. ![]() شرح پروژه: ۱- یک فرم تقاضای ثبت نام موضوع پروژه و توضیح مختصر در مورد پروژه دانشجو که توسط دانشجو که تو یه تکست باکس پر میشود. ۲- پس از لاگین کردن دانشجو,فرم به استاد در یک صفحه دیگر ارسال و استاد پس از تایید و دگمه تایید را زده و به شخص مدیر اموزش ارسال شود به نوعی لاگین شود. ۳- و پس از تایید مدیر اموزش دانشگاه.نیز یه پیغامی اعلام شود که بنویسد پروژه شما تایید گردید. تروخدا دوستان کمک کنین.من نمیدونم چیکار کنم.این تغریبا یک پروژه لاگین کردنه... ![]() منتظر ارسال های خوبتون هستم. |
RE: برنامه نویسان #C طلفا کمک کنید. - mfXpert - 11 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ب.ظ
شما شروع کنید کار رو تا حدی جلو ببرید. به مشکل برخوردید اینجا مطرح کنید تا کمکتون کنن. |
برنامه نویسان #C طلفا کمک کنید. - tabassomesayna - 11 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ب.ظ
سلام دوست عزیز.شما اول باید فک کنید ببینید به چه جداولی نیاز دارید.شما یه جدول میخواید که داخلش پروژه ها ثبت بشه.تووی اون جدول دو تا فیلد تایید/عدم تایید داریم (از نوع بولین)که یکیش واسه استاد هست و یکی هم واسه مدیر اموزش.اولش که دانشجو پروژه رو ثبت میکنه false هست بعد که استاد تایید کرد true میشه و... خیلی راحته ! اول رو بانکش فک کنید بعد کدش کاری نداره. |
RE: برنامه نویسان #C طلفا کمک کنید. - پریسا - ۱۱ آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ب.ظ
(۱۱ آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط: شما شروع کنید کار رو تا حدی جلو ببرید. به مشکل برخوردید اینجا مطرح کنید تا کمکتون کنن. خیلی ممنونپس من شروع میکنم انشا... که شما کمکم کنید و هر جای که به مشکل خوردم ه شما اطلاع میدم.ممنون.فقط خواهشا از شنبه ۱۵ اذر تروخدا هر روز سر بزنید که من مطمعنا سوال زیاد دارم. (۱۱ آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز.شما اول باید فک کنید ببینید به چه جداولی نیاز دارید.شما یه جدول میخواید که داخلش پروژه ها ثبت بشه.تووی اون جدول دو تا یه فیلد تایید/عدم تایید داریم (از نوع بولین)که یکیش واسه استاد هست و یکی هم واسه مدیر اموزش.اولش که دانشجو پروژه رو ثبت میکنه false هست بعد که استاد تایید کرد true میشه و... خیلی راحته ! اول رو بانکش فک کنید بعد کدش کاری نداره.دوست گرامی ممنون.من انشا... تصویر سازیه فرماشو اوکی میکنم امیدوارم که کمکم کنین.سپاس |