برنامه نویسان #C طلفا کمک کنید. - نسخهی قابل چاپ |
برنامه نویسان #C طلفا کمک کنید. - پریسا - ۱۱ آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۲ ق.ظ
سلام دوستان تو دانشگاه استادمون به من یه پروژه با زبان #C داده که من زیاد ازش سر در نمیارم. شرح پروژه: ۱- یک فرم تقاضای ثبت نام موضوع پروژه و توضیح مختصر در مورد پروژه دانشجو که توسط دانشجو که تو یه تکست باکس پر میشود. ۲- پس از لاگین کردن دانشجو,فرم به استاد در یک صفحه دیگر ارسال و استاد پس از تایید و دگمه تایید را زده و به شخص مدیر اموزش ارسال شود به نوعی لاگین شود. ۳- و پس از تایید مدیر اموزش دانشگاه.نیز یه پیغامی اعلام شود که بنویسد پروژه شما تایید گردید. تروخدا دوستان کمک کنین.من نمیدونم چیکار کنم.این تغریبا یک پروژه لاگین کردنه... منتظر ارسال های خوبتون هستم. |
RE: برنامه نویسان #C طلفا کمک کنید. - mfXpert - 11 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ب.ظ
شما شروع کنید کار رو تا حدی جلو ببرید. به مشکل برخوردید اینجا مطرح کنید تا کمکتون کنن. |
برنامه نویسان #C طلفا کمک کنید. - tabassomesayna - 11 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ب.ظ
سلام دوست عزیز.شما اول باید فک کنید ببینید به چه جداولی نیاز دارید.شما یه جدول میخواید که داخلش پروژه ها ثبت بشه.تووی اون جدول دو تا فیلد تایید/عدم تایید داریم (از نوع بولین)که یکیش واسه استاد هست و یکی هم واسه مدیر اموزش.اولش که دانشجو پروژه رو ثبت میکنه false هست بعد که استاد تایید کرد true میشه و... خیلی راحته ! اول رو بانکش فک کنید بعد کدش کاری نداره. |
RE: برنامه نویسان #C طلفا کمک کنید. - پریسا - ۱۱ آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ب.ظ
(۱۱ آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط: شما شروع کنید کار رو تا حدی جلو ببرید. به مشکل برخوردید اینجا مطرح کنید تا کمکتون کنن. خیلی ممنونپس من شروع میکنم انشا... که شما کمکم کنید و هر جای که به مشکل خوردم ه شما اطلاع میدم.ممنون.فقط خواهشا از شنبه ۱۵ اذر تروخدا هر روز سر بزنید که من مطمعنا سوال زیاد دارم. (۱۱ آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز.شما اول باید فک کنید ببینید به چه جداولی نیاز دارید.شما یه جدول میخواید که داخلش پروژه ها ثبت بشه.تووی اون جدول دو تا یه فیلد تایید/عدم تایید داریم (از نوع بولین)که یکیش واسه استاد هست و یکی هم واسه مدیر اموزش.اولش که دانشجو پروژه رو ثبت میکنه false هست بعد که استاد تایید کرد true میشه و... خیلی راحته ! اول رو بانکش فک کنید بعد کدش کاری نداره.دوست گرامی ممنون.من انشا... تصویر سازیه فرماشو اوکی میکنم امیدوارم که کمکم کنین.سپاس |