![]() |
اگه کتابی از پارسه نیاز دارید شاید بتونم کمک کنم - نسخهی قابل چاپ |
اگه کتابی از پارسه نیاز دارید شاید بتونم کمک کنم - ali_computer69 - 19 مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۱۴ ب.ظ
دوستان من به موسسه پارسه شهرمون واسه تهیه ۳ کتاب مراجعه کردم. گفتن که یک پک پارسه سال ۸۹ دارن به زور و التماس من سه تا کتابش رو برداشتم. ![]() البته بهش قول دادم که سعی کنم بقیه رو هم براش بفروشم. ![]() گفتم بیام اینجا مطرح کنم کسی از دوستان خواست کتاب رو بخرم و بدستش برسونم. اینم کتابها که باقی مونده. اگه خواستید بگید تا واستون بگیرم ساختمان گسسته: ۱۰۲۵۰ تومان طراحی الگوریتم: ۱۰۰۰۰تومان پایگاه داده: ۵۰۰۰تومان هوش مصنوعی: ۹۵۰۰تومان مهندسی نرم افزار: ۱۰۲۵۰تومان شبکه کامپیوتری: ۱۰۵۰۰تومان زبان عمومی: ۵۰۰۰تومان زبان تخصصی: ۶۰۰۰تومان |
اگه کتابی از پارسه نیاز دارید شاید بتونم کمک کنم - موج - ۱۹ مرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۰۲ ب.ظ
خوش به حالت سیستم عامل رو گرفتی ازشون ![]() |
اگه کتابی از پارسه نیاز دارید شاید بتونم کمک کنم - fatima1537 - 20 مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۷ ب.ظ
ظاهرا خوباش همه فروش رفته-من سیستم عامل وآمار رو میخواستم ![]() |
RE: اگه کتابی از پارسه نیاز دارید شاید بتونم کمک کنم - موج - ۲۰ مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۴۳ ب.ظ
(۲۰ مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۷ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: ظاهرا خوباش همه فروش رفته-من سیستم عامل وآمار رو میخواستم آمار فروش آزاد داره تو مشهد که من راحت گیر آوردم |
اگه کتابی از پارسه نیاز دارید شاید بتونم کمک کنم - پشتکار - ۲۰ مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۳ ب.ظ
نویسنده شبکه کیه؟ |
RE: اگه کتابی از پارسه نیاز دارید شاید بتونم کمک کنم - هاتف - ۲۱ مرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۲۴ ق.ظ
(۲۰ مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۳ ب.ظ)پشتکار نوشته شده توسط: نویسنده شبکه کیه؟چون برای ۸۹ هه فکر می کنم حقیقت نباشه، کتاب دکتر حقیقت امسال چاپ شده |
اگه کتابی از پارسه نیاز دارید شاید بتونم کمک کنم - narges_r - 21 مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۳۵ ب.ظ
ریاضی مهندسی نداره؟ |
RE: اگه کتابی از پارسه نیاز دارید شاید بتونم کمک کنم - mahnaz67 - 30 مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۳۷ ق.ظ
سلام دوست عزیز من این جزوهها رو می خوام!!! می شه ایمیلتون رو داشته باشم باهاتون هماهنگ کنم؟ |
RE: اگه کتابی از پارسه نیاز دارید شاید بتونم کمک کنم - ali_computer69 - 30 مرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۲۷ ق.ظ
(۲۱ مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۳۵ ب.ظ)narges_r نوشته شده توسط: ریاضی مهندسی نداره؟شرمنده سوال شما رو ندیدم. نخیر فقط یه پک it پارسه داشتن. |
بچهها من تمام کتاب های پارسه رو دارم - missmas - 30 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۳ ق.ظ
پارسال تمام کتاب های پارسه رو گرفتم، ولی تقریبا از هیچکدوم استفاده نکردم آمار و ریاضی مهندسیام دارم...اگه خواستید به من ایمیل بدید: missmasoume@yahoo.com |
RE: بچهها من تمام کتاب های پارسه رو دارم - shahbazi - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۳۴ ق.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۳ ق.ظ)missmas نوشته شده توسط: پارسال تمام کتاب های پارسه رو گرفتم، ولی تقریبا از هیچکدوم استفاده نکردم من سیستم حقیقتو میخوام ننتظر خبرتونم (۳۰ مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۳ ق.ظ)missmas نوشته شده توسط: پارسال تمام کتاب های پارسه رو گرفتم، ولی تقریبا از هیچکدوم استفاده نکردم من سیستم حقیقتو میخوام ننتظر خبرتونم (۳۰ مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۳ ق.ظ)missmas نوشته شده توسط: پارسال تمام کتاب های پارسه رو گرفتم، ولی تقریبا از هیچکدوم استفاده نکردم من سیستم حقیقتو میخوام ننتظر خبرتونم (۳۰ مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۳ ق.ظ)missmas نوشته شده توسط: پارسال تمام کتاب های پارسه رو گرفتم، ولی تقریبا از هیچکدوم استفاده نکردم من سیستم حقیقتو میخوام ننتظر خبرتونم |
اگه کتابی از پارسه نیاز دارید شاید بتونم کمک کنم - tayebe68 - 12 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۰ ب.ظ
سلام اگر شبکه مال دکتر حقیقت هست من می خوامش tayebe.ghanbari@gmail.com |