لطفا راهنمایی کنین برای پروژه پایگاه داده پیشرفته کدوم موضوع رو انتخاب کنم؟؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
لطفا راهنمایی کنین برای پروژه پایگاه داده پیشرفته کدوم موضوع رو انتخاب کنم؟؟؟ - hanieh18 - 29 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ب.ظ
موضوعات پیشنهادی سمینار درس پایگاه داده پیشرفته • پایگاه داده توزیع شده کاتالوگ داده ها در پایگاه داده توزیع شده نرم افزارهای همگن سازی پایگاه داده های توزیع شده مثل data joiner قفل گذاری در محیط توزیع شده • سیستم های پشتیبانی از تصمیم (DSS) o Data mart o Data warehouse o Data mining o پایگاه داده های ابعادی • XML • پایگاه داده های زمانی (temporal) • پایگاه داده های استنتاجی • پایگاه داده های شی گرا • پایگاه داده های شی – رابطه • پایگاه داده های حاوی تصویر و ویدیو • جستجو مفهومی تصویر در پایگاه داده |
RE: لطفا راهنمایی کنین برای پروژه پایگاه داده پیشرفته کدوم موضوع رو انتخاب کنم؟؟؟ - sepidsahar - 01 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ ب.ظ
به نظر من data warho.... از همش بهتره. چون در اینترنت مطلب براش زیاده. |
RE: لطفا راهنمایی کنین برای پروژه پایگاه داده پیشرفته کدوم موضوع رو انتخاب کنم؟؟؟ - mrf - 01 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ ب.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ ب.ظ)sepidsahar نوشته شده توسط: به نظر من data warho.... از همش بهتره. چون در اینترنت مطلب براش زیاده. همش خوبه |